top of page

Descoperă Sinele tău Adevărat: Dezvăluind răspunsul la întrebarea 'Cine Sunt Eu?'


Meditatie; Cine sunt eu?


Întotdeauna am vrut să știu

“Cine sunt eu?

De unde vin și de ce sunt aici?

Ce este viața și ce este moartea,

există Raiul sau Dumnezeu?”





De când eram copil, puneam aceste întrebări părinților mei, profesorilor de școală și preotului de la biserica unde părinții mei mă duceau în fiecare duminică.


Toți se simțeau incomod când puneam aceste întrebări și fiecare îmi răspundea într-un fel sau altul, sau îmi spuneau că nu am voie să pun astfel de întrebări sau să vorbesc despre astfel de lucruri. Și era atât de evident că nimeni nu știa răspunsul și încercau doar să arate că ei știu ceva.


Odată cu trecerea timpului, am crescut și am renunțat la aceste întrebări. Am început viața pe cont propriu, gândindu-mă că nu există altceva decât să trăiesc această viață cât mai bine posibil, petrecând și acumulând cât mai multe lucruri materiale, crezând că asta mă va face fericit.


Dar acest lucru nu a durat mult. Indiferent cât de mulți bani câștigam, sau câte lucruri cumpăram, sau cu câte fete mă vedeam sau cât de bine trăiam, bucuria acestor lucruri era temporară și nu ceva care să dureze. Nu a existat nicio împlinire. În interior mă simțeam gol și incomplet. Ceva lipsea. Inima mea tânjea după acea fericire veșnică care nu dispare niciodată!


Dar unde era fericirea? Chiar era asta posibil?


Cu ceva ani în urmă, când, din cauza milioanelor de gânduri din mintea mea, în timpul zilei nu puteam să mă concentrez la ceea ce fac și să iau decizii clare, iar noaptea, tot din cauza gândurilor nu puteam să mă odihnesc și care au dus la toate aceste boli de stomac, ficat, inimă, durerile de cap și durerile de spate de care sufeream la acea vreme. Bolnav și obosit de a fi sclavul lucrurilor care nu durează foarte mult și de a nu putea găsi acea fericire care să durează pentru totdeauna, aceleași întrebări pe care le aveam în copilărie mi-au revenit în minte:


Cine sunt Eu? Care este scopul acestei vieți? Pentru ce trăim? Doar mâncând și defecând? Doar să ne chinuim toată viața pentru a duce un trai mai bun? Să ne urâm unii pe alții, să ne batem și să ne omorâm între noi doar pentru a demonstra că sunt mai bun decât ceilalți? Să ne fălim că am mai mulți bani decât tine, o casă mai mare și am lucruri mai multe și mai scumpe decât tine? Și apoi să murim și să dispărem și gata? Pentru asta trăim noi? Asta-i tot?


Nu eram deloc fericit!


Meditatie; Călătorii

Am decis să urmez aceste întrebări și am călătorit în jurul lumii în căutarea acestor răspunsuri.


În căutarea Adevărului, m-am întors la religie, am căutat și urmat diferiți guru, șamani, clarvăzători, hipnotiști, îndrumători spirituali, vindecători și am citit mii de cărți. Am încercat chiar și diferite tipuri de meditații care promiteau o cale de iluminare. Cu toate acestea, întrebările mele au rămas fără răspuns. Toți vorbeau despre adevăr dar când îi întrebam dacă pot să mă facă și pe mine să devin adevăr, toți spuneau că adevărul este în mine și când îi întrebam cum pot să găsesc adevărul în mine, nu mai știau cum să răspundă. Asta mi-a demonstrat un singur lucru: că toți vorbeau din cărți, doar ce ei au citit și auzit de la alții.


Cine Sunt Eu? Nimeni nu știa răspunsul,

nimeni nu cunoștea Adevărul sau calea spre Adevăr.


Eram dezamăgit și simțeam că am pierdut orice speranță, că voi muri și dispărea fără măcar să știu cine sunt eu, de unde vin, de ce trăiesc și dacă există ceva după ce materialul acesta fizic cu care mă identific ‘eu’ moare și dispare.


Asta până când într-o zi, plimbându-mă seara târziu, am văzut semnul centrului de Meditatie din Perth (în Australia unde locuiam atunci) și am intrat. După o scurtă introducere, cei de la centru mi-au prezentat ce este meditația, mi-au explicat ce este mintea umană și de ce suferim de toate bolile fizice și psihice și de ce nu putem să vedem, să cunoaștem și să devenim Adevărul în sine și nu numai atât, dar mi-au explicat ce este Originea și cum putem găsi și deveni Adevărul însuși, fericirea și viața eternă.


În 20 de minute mi-au explicat atât de clar și într-un mod atât de simplu, cum nu au reușit toți guru, preoții și șamanii, psihologii și filozofii și învățații acestei lumi care i-am urmat și ascultat și toate cărțile și textele religioase care le-am citit și studiat în ultimii 20 de ani.


În acel moment am știut că acești oameni cunoșteau calea și aveau o metodă pentru a schimba mintea umană care este o iluzie și falsă în Mintea infinitului Univers care este Adevărul însuși. Ei nu au vorbit prea multe despre asta, spre deosebire de alte locuri unde oamenii doar vorbeau despre Adevăr, dar fără rezultate. Ei m-au invitat și sau oferit să mă ghideze pas cu pas, ca eu însumi prin meditație, să descopăr răspunsurile la toate întrebările și să cunosc căile lumii. Asta era ceea ce căutam eu.

Nu am căutat niciodată să ascult și să memorez răspunsuri; am vrut să devin răspunsul în sine.


Meditatie; Meditatie Ghidată

În dimineața următoare, am început meditația. Și pentru prima dată în viața mea, când am intrat în centru de meditație, am simțit că cineva este acolo, nu pentru a cere și a lua de la mine, ci pentru a da, pentru a-mi oferi ceva. M-am simțit bine primit și îngrijit de ghizii de meditație, cu zâmbetele lor mari, cu inimile calde și pline de afecțiune. Erau atât de pasionați, atât de grijulii și devotați.


Am fost atât de fascinat de metodă, cât de simplu și ușor a fost, iar după 2 săptămâni, completând nivelul unu, mi sa răspuns la cea mai mare întrebare: “Cine sunt eu?” Acesta a fost un miracol! Părinții mei au mers la biserică și s-au rugat la Dumnezeu toată viața lor, dar dacă erau întrebați cine sunt ei, care este scopul vieții sau ce este viața și moartea sau dacă Dumnezeu sau Raiul există, ei nu știau. Am călătorit în jurul lumii și am încercat multe alte lucruri în căutarea Adevărului, dar am rămas întotdeauna gol.


Aici, urmând Metoda de la nivelul 1 la 7, mi s-a răspuns la toate întrebările și am scăpat de toate gândurile iluzorii și toate bolile de care sufeream. Într-adevăr toate răspunsurile erau în mine. Eram incomplet pentru că eu trăiam prins în propria mea lume îngustă a minții mele umane false, care era compusă din viața mea trăită, gândurile, karma și obiceiurile moștenite de la strămoși și asta a fost ceea ce a dus la tot stresul și anxietatea, ura și greutățile, grijile, bolile și suferințele mele, nefericirea și neștiința mea. Nu eram fericit pentru că eu încercam să schimb lumea să se potrivească minții mele. Și aruncând mintea mea umană falsă care era o iluzie și care acoperea și mă bloca să văd, să devin și să trăiesc ca cine sunt eu cu adevărat, m-am întors înapoi la origine - Universul care este Adevărul însuși, atunci Stăpânii Adevărului mi-au permis să fiu renăscut în tărâmul Adevărului, care este adevăratul Rai.


Raiul nu este un loc undeva sus în cer; când noi aruncăm mintea umană care este o iluzie și falsă - ne întoarcem la Adevăr și suntem renăscuți de acolo, atunci Raiul există în mintea noastră.


Aceasta este Adevărata Libertate și Eliberare


Meditatie; Fericire

Acum, că am ajuns acasă - Mintea Universului - am atins Completitudinea Umană. Lumea este perfectă. Sunt în pace și mă simt în siguranță. Nu se poate exprima în cuvinte cât de bine este să trăiești o viață fără stres și griji, fără durere și suspin. Și nimic nu mă poate face să renunț la Viața și Fericirea mea eternă, nu pentru toți banii și bogățiile acestei lumi.


În timp ce scriu acestea, ochii mei se umplu de lacrimi și mă simt inutil să nu pot descrie în cuvinte, recunoștința mea față de cei trei Mari Învățători, care ne-au dat Metoda de a deveni LIBERI din închisoarea propriei noastre minți umane, care este o iluzie și falsă, și să trăim veșnic fericiți. Cuvintele sunt inutile pentru a-mi exprima recunoștința față de toți ghizii de mediație din întreaga lume care își dedică viața cu atâta pasiune pentru a ne ghida pas cu pas, înapoi la Mintea noastră Originală, pentru a ne găsi Sinele nostru Adevărat, astfel încât să putem trăi veșnic și fericiți.


Mulțumesc nu este suficient pentru a spune Universului și celor trei Mari Învățători, și tuturor celor care m-au ajutat în drumul meu spre sinele meu adevărat. Dar pot promite un lucru: că voi face tot ce pot pentru a-i ajuta pe alții să-și găsească Sinele Adevărat pentru a trăi fericiți pentru totdeauna.


-------------------------

Alexandru cel Mare a încercat să cucerească lumea cu sabia, dar nu a reușit. Pe patul morții, una dintre cele trei dorințe ale sale a fost să fie dus la mormânt, cu brațele atârnând afară din sicriu. Când a fost întrebat de ce o dorință atât de ciudată, el a răspuns: “Vreau ca oamenii să vadă și să știe că eu am venit în această lume cu mâinile goale și, oricât de puternic și bogat, cunoscut, faimos sau celebru am devenit, părăsesc această lume cu mâinile goale”.

-------------------------


Acum, mulțumită Universului, noi avem metoda de a cuceri lumea; nu cu sabia ca Alexandru cel Mare, ci urmând această metodă uimitoare și aruncând mintea umană care este o iluzie și falsă și care ne împiedică să vedem Adevărata Lume și să trăim cu adevărat. Această metodă de meditație este atât de eficientă și ușor de urmat încât oricine o poate face. Este atât de simplă încât chiar și copiii de 8 ani și bunicii de 80 de ani pot studia împreună.


Cine sunt eu? Descoperă sinele tău adevărat


Eu am făcut-o, atât de mulți oameni au făcut-o și tu de asemenea o poți face. Dacă și tu te lupți cu oricare din problemele de mai sus sau cu orice altă problemă de viață pe care vrei să o rezolvi sau să te eliberezi, îți recomand această meditație 100%. Contactează Meditatie Romania și începe, îți promit, nu vei regreta.

Acum este timpul să ieșim din mintea umană și să devenim Mintea Universului care este ADEVĂR astfel încât să putem trăi împreună și pentru totdeauna ca unul; o singură Minte; Mintea Universului; ca Adevăr în Tărâmul Adevărului.


Sper ca și tu să găsești sinele tău adevărat, etern, sănătos și frumos


Mulțumesc! Mihai


Meditatie; Fericire



Mai multe informații în acest video aici 👇

 





171 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page