top of page
Butterfly

Elimină Gândurile și Fă Loc Vieții

Probabil ați văzut rapoartele din cercetările de scanare a creierului sponsorizate de Fundația Națională pentru Științe: Ei au descoperit că fiecare persoană are peste 60.000 de gânduri pe zi, dintre care 80% sunt negative iar un uimitor 95% din aceste gânduri sunt repetitive din ziua trecută. Acest lucru pare greu de crezut la început, dar dacă îți faci timp să te uiți la natura propriilor tale gânduri, s-ar putea să descoperi că acestea nu sunt prea diferite de ceea ce au descoperit acei cercetători.

Ciclul Vicios

Să ne gândim la aceasta pentru un moment: dacă majoritatea gândurilor noastre sunt negative și repetitive, cât de mult din capacitatea noastră mentală este risipită? Zi de zi, an de an, negativitatea și repetarea se acumulează în mintea noastră, devenind tiparul vieții noastre. Dacă ar fi lăsate necontrolate, este imposibil să ai o viață veselă. În încercarea de a scăpa de aceste gânduri, mulți apelează la divertisment, vacanțe, mâncare, cumpărături, alcool, droguri, etc. Aceste diversiuni oferă o ușurare temporară, dar nu rupe în mod constructiv modelele de gândire într-un mod durabil - și, de fapt, perpetuează ciclul gândirii negative, auto-învingătoare.

De Unde Vin Gândurile

Pentru a-ți schimba gândurile, tu trebuie mai întâi să știi de unde vin aceste gânduri. Numai atunci este posibil să-ți schimbi gândurile. Locul de unde provin gândurile tale este mintea ta - mintea ta care este obiceiurile cu care te-ai născut și viața trăită până acum, care este karma ta. Mintea omului este rezultatul amintirilor stocate din viața trăită. De aici provin gândurile fiecărui individ care sunt concepțiile și obiceiurile lor fixe. Dacă tu arunci această minte, gândurile tale vor dispărea. Numai când tu elimini rădăcina gândurilor tale, gândurile tale se vor schimba.

Gânduri Obsesive - Meditație Romania

Cum să te Eliberezi

Este o observație medicală bine cunoscută că oamenii reacționează diferit la stres dacă ei au avut experiențe stresante în trecut. Din fericire, există un răspuns la această problemă. Metoda de meditație pe care noi o practicăm ne permite să renunțăm la acele imagini stocate în minte. Tu poți rupe strânsoarea pe care acele imagini o au asupra gândurilor tale, emoțiilor și percepției despre lume. Prin cele șapte niveluri ale meditație, tu poți să-ți eliberezi mintea pentru a experimenta lumea așa cum este ea cu adevărat, întotdeauna în prezent. Mintea noastră este eliberată de preconcepțiile, prejudecățile, atașamentele și obiceiurile care ne-au limitat.

Bucurându-te de Lume Așa Cum Este

Tu vei găsi lumea uimitor de frumoasă. Tu vei fi liber de toate gândurile repetitive și negative și vei crea gânduri noi și unice pentru fiecare moment și fiecare zi. Te vei trezi dimineața, văzând fiecare zi ca pe o nouă aventură. Energia ta fizică crește deoarece mintea ta nu mai este blocată și energia poate circula în corpul tău.

Dacă vrei să încerci această meditație, începe aici. Tu vei fi condus de ghizii noștri de meditație amabili, vei petrece câteva minute aflând despre practica noastră unică și apoi vei experimenta, din prima mână, libertatea și fericirea care vin din eliberarea gândurilor.

Nu ai nimic de pierdut, cu excepția gândurilor tale nedorite și a stresului. Te așteptăm curând!

Gânduri obsesive; Meditație Romania
bottom of page