top of page
Scapă de găndirea excesivă - Meditatie Ghidată

Iluminează-te de Adevăr
Fii Liber de Gândirea Excesivă

Ce este gândirea excesivă?

Gândirea excesivă - Meditatie Ghidată

Gândirea excesivă este când tu gândești sau îți faci griji despre același gând în mod repetat. Persoanele care gândesc excesiv pot fi paralizate de grijile lor și nu reușesc să ia decizii sau să acționeze. Gândirea excesivă poate fi cauzată de - și poate contribui la - depresie, stres și anxietate și alte tulburări de sănătate mintală. Uneori ți se poate părea normal să fii prea 'în capul tău'. Dar gândirea excesivă poate începe să-ți afecteze somnul, munca, relațiile, sănătatea sau alte aspecte ale vieții tale de zi cu zi.

Poate că ai văzut rapoartele de cercetare a scanării creierului sponsorizate de National Science Foundation: Ei au descoperit că o persoană obișnuită are peste 60.000 de gânduri pe zi, dintre care 80% sunt negative, iar un uimitor 95% din aceste gânduri sunt repetate din ziua precedentă. Crezi că ești o persoană care suferă de gândire excesivă?

Metoda pentru a opri gândirea excesivă

Gândirea excesivă sau mai bine gândurile excesive au fost acumulate pe parcursul întregii noastre vieți trăite, care este 'karma' cu acest corp și mințile moștenite de la strămășii noștri (obiceiuri) și ele există în mintea ta. Așadar, dacă tu cureți și arunci această karma și obiceiurile cu ajutorul metodei noastre de meditație, tu poți găsi cea mai liniștită Minte, care este Adevărul din interiorul tău. Noi avem o metodă de meditație sistematică să curățăm această karma și obiceiuri. Când tu urmezi metoda și te scapi de toate gândurile tale iluzorii inutile, tu vei găsi sinele tău adevărat și nu vei mai avea gânduri excesive. Tu poți gândi clar și lua cele mai bune decizii.

Gândirea excesivă - Meditatie Ghidată
Gândire Excesivă

Pentru a elimina multitudinea de gânduri iluzorii care sunt în tine meditația este necesară

Puterea de a renunța

Ai experimentat vreodată puterea de a renunța? A renunța nu înseamnă a suprima sau uita. Cu ajutorul metodei noastre de meditație, tu poți efectiv să renunți la toate experiențele, sentimentele și gândurile tale stresante și anxioase din mintea ta. Te rog urmărește acest video și încearcă această puternică și eficientă metodă de meditație pentru a trăi o viață împlinită și fericită. 

bottom of page