top of page
Smiling Couple

Un Nou Început

Mulți oameni trăiesc gândind că numai încălcarea celor Zece Porunci sau încălcarea legii este păcat pentru oameni. În timp ce acestea de asemenea sunt păcate, păcatul este să trăiești în propria ta lume a minții tale false. Aceasta pentru că omul trăiește în propria sa lume a minții sale care suprapune lumea. Odată ce tu arunci mintea umană falsă, mintea ta poate deveni Mintea lumii, care este adevărată și tu poți fi liber de păcat. Când tu elimini karma, care este viața trăită, obiceiurile și corpul din mintea ta, tu vei realiza că Adevărul este în tine și tărâmul Adevărului este în tine.

Să re-începem cu o mintea curată! Adulții mai în vârstă sunt mai înțelepți și au multe experiențe de viață pentru a ști că stresul și durerea nu merită să le păstrăm în noi. Drept urmare, ei înțeleg bine principiul meditației "Descărcare" și sunt capabili să simtă rapid beneficiile acestei practici

Aceasta este o meditație schimbătoare de viața, care poate aduce bucurie și fericire durabilă oricui de la vârsta de 6 ani până la peste 100 de ani. Prin metoda noastră de meditație, noi reflectăm asupra vieții noastre și eliminăm toate greutățile care le purtăm. Este o oportunitate de a reîncepe și merge înainte cu o minte și o inimă pură și recunoscătoare.

Programul nostru este destinat adulților mai în vârstă, dar toate vârstele sunt binevenite. Învăță și practică principiile meditației pentru a curăța mintea și a vedea rezultatele rapid. Te așteptăm.

Golirea minții -Video
Meditație Romania

Noi Prieteni

Te conectezi cu oameni cu inimi asemănătoare pe calea descoperirii de sine.

Meditație Ghidată; Meditație Roamnia

O Nouă Înțelepciune

Obții înțelegerea vieții și a scopului tău.

Meditație Ghidată; Meditație Romania

Un Nou Început

Te eliberezi de trecut și re-începi cu o minte curată și nouă.

bottom of page