top of page

Descoperă Adevărul în Tine

Trăiește-ți noua viață

Cu mintea adevărată, fiecare zi este o nouă zi
Fiecare moment este un nou moment

Meditatie Ghidată - Meditatie Romania

CONSULTAȚIE GRATUITĂ

ONLINE VIA ZOOM

30 min.

Meditatie Ghidată

1Lună €150

Începe călătoria ta spre

lumea adevărată

Meditație Ghidată

6Luni €125 / pe lună

Construiește-ți obiceiul sănătos de a medita zilnic

Meditație Ghidată

1An €95 / pe lună

Trăiește întotdeauna cu mintea adevărată

Începe călătoria ta pentru a-ți găsi adevăratul sine, adevărata pace și libertate interioară! 

1 Consultație gratuită

Întâlnește ghidul nostru de meditație și află cum poți practica și aplica meditația de curățire a minții în viața ta de zi cu zi.

2 Începe prima lună

Începe acum călătoria ta în meditație. Cu îndrumarea noastră, precum și cu o programare organizată și consistentă, experimentezi beneficiile care pot fi obținute prin meditație.

3 Meditație continuă

Continuă practica meditației și construiește-ți cel mai bun și mai sănătos obicei. Cu timpul, vezi cum mintea ta devine mai aproape de adevăr. Obții fericirea din interior.

Cum Poți Începe

Sunt trei pachete de abonament: Lunar, 6 Luni și Un an. Va dura între unul și doi ani pentru a termina cursurile de meditație. În funcție de mintea pe care o ai, precum și de timpul dedicat, poate dura mai mult. În această perioadă, tu îți poți reseta mintea și îți poți re-începe noua viața. Noi încurajăm meditatorii, să participe la curs zilnic sau de cel puțin 4 ori pe săptămână pentru cel mai bun rezultat.

4 Trăiește în lumea adevărată

Schimbă-ți mintea, schimbă-ți viața. Descoperă Adevărul interior și trăiește mereu cu Adevărata Minte. Cu această minte, tu poți obține tot ce-ți dorești. Tu poți trăi cu pace și fericire necondiționată.

bottom of page