top of page
Cine sunt.png

Cine am crezut că sunt

Cine sunt cu adevărat

Introducerea Meditației

Introducerea Meditației Pentru a Găsi Adevărul în Interior

Aceasta este o introducere la o metodă de meditație care îți permite să găsești Adevărul în interior prin curățirea și descătușarea minții tale. La introducere tu vei întâlni un ghid de meditație experimentat care îți va explica principiile și procesul acestei meditații. Apoi noi te vom ghida pas cu pas și îți vom fi alături pentru a te ajuta să depășești orice obstacol. Noi te vom ajuta să-ți faceți un plan în funcție de ceea ce dorești să obții prin meditație.

De-a lungul vieții noastre, noi am stocat imagini ale experiențelor noastre în mintea noastră. Modul în care noi experimentăm lumea nu este determinat de ceea ce se întâmplă de fapt, ci de modul în care noi o percepem. Percepția noastră este determinată de imaginile pe care noi le avem în minte.
Acest proces de meditație ne permite să rupem influența pe care aceste imagini o au asupra noastră și să găsim adevărata libertate.

Când noi medităm, stresul și anxietatea dispar, relațiile se îmbunătățesc. Tu te vei simți bucuros și plin de viață. Fața ta strălucește pentru că stresul dispare și organismul tău devine mai sănătos. Nu există un moment mai bun pentru a începe această călătorie de auto-cunoaștere.

Ședință personalizată unu-la-unu
Programează o consultație 1-la-1 direct cu ghidul de meditație pentru a-ți crea un program de meditație personalizat 

Anchor 1

Ce dorești să obții prin meditație

Află în această consultație 1:1 cum poți obține ceea ce-ți dorești

Aici, de asemenea, poți adresa orice alte întrebări

Așteptăm cu nerăbdare să te întâlnim

Dacă nu ai deja, clic aici să descarci aplicația zoom

Introducerea și sesiunile de meditație sunt ghidate live online prin intermediul serviciului de videoconferință Zoom. După efectuarea rezervării, vei primi un email de confirmare și link-ul Zoom. Te așteptăm!

bottom of page