top of page
Yoga at Home

"Adevărul este în tine și lumea adevărată este în tine"

Poate că tu ai auzit deja despre această frază sau poate chiar ai crezut acest lucru, dar într-un fel sau altul tu ai încercat să afli Adevărul din exterior. Sau ai vrut să-l găsești din interiorul tău, dar nu ai știut cum.

 

Motivul pentru care tu nu poți găsi Adevărul și nici nu poți trăi în Adevărata Lume este că tu trăiești în lumea minții tale, care suprapune lumea. Lumea minții umane este formată din corp, obiceiurile moștenite de la strămoși și karma, care este viața trăită. Tu poți vedea și găsi Adevărul din interiorul minții când tu cureți toate aceste karma, obiceiuri și corpul.

Noi avem metoda să le curățim. 

CURĂȚĂ MINTEA ȘI TRĂIEȘTE ÎN ADEVĂRATA LUME

Meditație; Meditatie Ghidată

Oamenii își trăiesc viața în funcție de ceea ce ei au în mintea lor. Dacă tu ai gânduri negative din cauza karmei negative, tu trăiești într-o lume negativă. Dar dacă tu te scapi de lumea minții - corpul, obiceiurile și karma - și ai Adevărul în tine, atunci, pentru că tu ai Adevărul, tu trăiești în Lumea Adevărată, care este Raiul și Paradisul. 

Stresul tău provine din lumea minții tale pe care tu ai acumulat-o de-a lungul vieții tale. Tu vrei să te scapi de ea și să mergi în Lumea Adevărată. Tu trebuie să găsești Adevărul și să mergi în Lumea Adevărată din mintea ta. Și asta este acum. Tu vrei să mergi acolo acum.

Toate întrebările și curiozitățile tale vor fi rezolvate de acolo cu înțelepciune. Tu poți obține tot ceea ce ți-ai dorit deoarece mintea ta devine Adevăr și tu trăiește în Adevărata Lume. Calea de a merge în Lumea Adevărată care este Raiul și Paradisul, este metoda noastră de meditație.

Răspunsul este în tine! Noi te ghidăm cum să-l găsești!

O Cale Simplă

Metoda este creată ca un program în șapte pași; fiecare nivel este pur și simplu o tehnică diferită concepută pentru a-ți extinde conștiința către Mintea Universului.
Fiecare nivel / tehnică este predat față în față de ghidul de meditație cu mare grijă și compasiune, respectându-ți mereu procesul.

Metoda în 7 pași

ETAPA MEDITAȚIEI


Pasul 1. Curățirea Karmei:


Nivelul 1 - Gândurile amintite 
Nivelul 2 - Imaginea relațiilor și a mea
Nivelul 3 - Corpul
Nivelul 4 - Corpul și universul
Nivelul 5 - Corpul și universul
Nivelul 6 - Eu care am toate mințile
Nivelul 7 - Eu care am lumea minții false   
                 Eu care am negativitate 
                 Eu care am toate gândurile


Pasul 2. Curățirea obiceiurilor
Pasul 3. Curățirea corpului

FIECARE CLASĂ URMEAZĂ 3 SIMPLI PAȘI

                           1   

       

  REFLECȚI ASUPRA MINȚII TALE

 

Îți amintești gândurile și imaginile din viața ta trăită din mintea ta. Realizezi de unde vine tot stresul și poverile și crești conștiința de sine.

                          2               

 

             CUREȚI MINTEA

 

Pe măsură ce tu devii conștient de obiceiurile și atașamentele tale, perspectiva ta se mărește.
Vezi și arunci din perspectiva Universului folosind tehnica de vizualizare ghidată. 

                           3         

 

         CONFIRMI ADEVĂRUL

 

Cu cât arunci gândurilestresul și anxietatea cu tehnica de meditație ghidată, tu vei începe să realizezi Adevărul, care este Universul existent în tine. Continui să confirmi această existență pentru a ieși din lumea minții tale și pentru a trăi cu adevărat fericit în lumea reală.

Video Mintea Clară
Cum Să Ne Curățim Mintea Noastră


"Era vorbirii despre Adevăr s-a încheiat, acum este era de a deveni Adevăr"

Pe măsură ce tu progresezi cu fiecare nivel folosind tehnicile de meditație, iluminările apar în mod natural din interior - în măsura în care conștiința ta a fost trezită. Iluminările nu sunt predate de ghizii de meditație, ele vin din conștiința ta în măsura în care 'sinele' fals (mintea / ego-ul) a fost aruncat. Când toate nivelurile au fost finalizate, se realizează o încetare a suferinței, pe măsură ce tu ajungi la realizarea deplină a naturii tale originale, prin renașterea sau trezirea în lumea Adevărată ca adevăratul tău sine pentru a trăi etern cu Adevărata Minte.

Era curățirii a început! Având această meditație ca fundație de bază, oamenii care își aruncă mințile false în această eră, vor deveni unul, fără separare între tu și eu și vor trăi o viață de coexistență pașnică.

Acum este era confirmării și realizării.
Dacă tu îți cureți mintea ta și pe cât de mult tu cureți,
tu confirmi și realizezi în această eră.
Adevărata Lume este născută din nou în mintea ta, deci este Completitudine.

Woo Myung

Meditatie; Elibereaza-ti Trecutul

Eliberează-ți trecutul

Află cum să renunți cu adevărat la suferința din minte ta.

Meditație; Meditație Ghidată

Transformă prezentul

Găsește pacea și claritatea în tine care îți luminează ziua.

Meditatie - Creaza-ti cea mai buna viata

Creează-ți cea mai bună viață

Descoperă sinele tău adevărat și trăiește o viață de libertate, înțelepciune și adevărată bucurie.

Devii complet și trăiești veșnic

bottom of page