top of page
Stres și Anxietate - Meditatie Romania

Iluminează-te de Adevăr
Fii Liber de Stres și Anxietate

Ce este stresul?

Stresul este un sentiment de tensiune emoțională sau fizică. Stresul poate apărea din orice eveniment sau gând care te face să te simți frustrat, furios sau nervos. Stresul este reacția corpului tău la o provocare sau solicitare.

Ce este anxietatea?

Anxietatea este un sentiment de spaimă, frică și neliniște. Aceasta te poate face să transpiri, să te simți neliniștit și încordat și să ai bătăi rapide de inimă. Poate fi o reacție normală la stres. De exemplu, s-ar putea să te simți neliniștit când te confrunți cu o problemă dificilă la serviciu, înainte de un examen sau test sau înainte să iei o decizie importantă. Anxietatea îți poate da un impuls de energie sau te poate ajuta să te concentrezi. Dar pentru persoanele cu tulburări de anxietate, teama sau frica nu este temporară și poate fi copleșitoare și deasemenea, poate duce la probleme grave de sănătate atât fizic cât și psihic.

Stres și Anxietate

Metoda pentru a elimina stresul și anxietatea ta

Golirea Minții

Stresul și anxietatea au fost acumulate pe parcursul întregii noastre vieți trăite (karma) cu acest corp, și mințile moștenite de la strămoșii noștri (obiceiuri) și există în mintea ta. Așadar, dacă tu arunci această karma și obiceiuri cu metoda noastră de meditație, tu poți găsi cea mai calmă Minte, care este Adevărul din interiorul tău. Noi avem o metodă de meditație sistematică să curățăm această karma, obiceiurile și corpul. Când tu urmezi metoda și arunci tot stresul și anxietatea din mintea ta, tu vei găsi sinele tău adevărat și nu vei mai fi stresat sau anxios. 

Pentru a elimina stresul și anxietatea care sunt în tine meditația este necesară
Puterea de a renunța

Ai experimentat vreodată puterea de a renunța? A renunța nu înseamnă a suprima sau uita. Cu ajutorul metodei noastre de meditație, tu poți efectiv să renunți la toate experiențele și sentimentele tale stresante și anxioase din mintea ta. Te rog urmărește acest video și încearcă această puternică și eficientă metodă de meditație pentru a trăi o viață împlinită și fericită. 

bottom of page