top of page
Fericit și Pozitiv

Iluminează-te de Adevăr
Fii Fericit și Pozitiv

De ce nu sunt oamenii fericiți și pozitivi?

Lumea ne oferă tot ce noi avem nevoie. Cu toate acestea, oamenii sunt atât de prinși într-un sentiment de lipsă și neajunsuri, încât ei nu pot vedea ceea ce ei au deja. Ei au doar minți înfometate care vor mai mult. În adâncul lor, există mintea că nu este suficient, tot timpul, pentru că ei nu au Adevărul în interior - doar falsa realitate insuficientă care este incompletă poate fi văzută și experimentată. Aceasta este 'Cauză și Efect' - acesta este motivul pentru care oamenii nu sunt fericiți și pozitivi.

Pentru oameni să aibă o minte pozitivă și fericită, este imposibil s-o realizeze în propria lor minte. Deoarece oamenii au minți egocentrice și prejudecăți, ei au mințile invidiei, geloziei, criticii, binelui, răului, existenței și non-existenței. Astfel de lucruri există în mințile lor pentru că propria lor minte există. Când oamenii trăiesc în aceste minți false, ei trăiesc cu suferință și povară și au întrebări și îndoieli nerezolvate.

Cum să fii Fericit

Pentru cei care sunt negativi, nimic nu se potrivește minții lor. Prin urmare, nici ceea ce ei fac în lume nu este pozitiv, iar ei nu pot acționa. Din acest motiv ei nu pot realiza. Din acest motiv ei nu pot fi fericiți și pozitivi.

Metoda pentru a fi Fericit și Pozitiv

Când tu arunci mintea falsă și devii adevărata Minte, tu vei avea o minte pozitivă, care este mintea care acceptă. Când tu ai o minte pozitivă, tu poți trăi ÎNTOTDEAUNA o viață POZITIVĂ și FERICITĂ. Din moment ce tu ești pozitiv, tot ce faci tu este pozitiv și, astfel, lucrurile din viața ta vor funcționa fără probleme.

Când tu arunci mintea falsă și găsești adevărata Minte, care este Adevărul, tu poți cunoaște toate căile lumii și vei fi ÎNTOTDEAUNA FERICIT pentru că tu ai întotdeauna adevărata Minte. De asemenea, tu poți cunoaște Adevărul în întregime, poți deveni Adevăr și poți trăi veșnic.

Fericit tot timpul

Dacă vrei să trăiești o VIAȚĂ FERICITĂ și POZITIVĂ, tu trebuie să schimbi mintea ta negativă în mintea pozitivă. Metoda pentru a schimba mintea este să arunci mintea negativă.

Fericirea vine din interior!

Dacă vrei să fii cu adevărat fericit, tu trebuie să meditezi. Aici, la Meditatie Romania, tu poți învăța cum să-ți curăți mintea de toate judecățile, îngrijorări, frică, stres, anxietate, gânduri negative, gânduri obsesive etc.

În această unică și singură viață, de ce s-o irosești fiind stresat?! Noi te vom ajuta în călătoria ta pentru a găsi adevărata pace interioară și fericire. Tu meriți lumea! Viața este atât de frumoasă!

Dacă vrei să fii cu adevărat fericit

tu trebuie să meditezi

Puterea de a renunța

Ai experimentat vreodată puterea de a renunța? A renunța nu înseamnă a suprima sau uita. Cu ajutorul metodei noastre de meditație, tu poți efectiv renunța la toate mințile negative. Te rog urmărește acest videoclip și încearcă această puternică și eficientă metodă de meditație pentru a trăi o viață împlinită, fericită și pozitivă. 

bottom of page