top of page
Cum să te Iluminezi - Meditație

Iluminează-te de Adevăr
Cum să te Iluminezi

Ce este Iluminarea?

Oamenii adesea meditează în diferite moduri pentru a obține iluminarea, pentru a cunoaște căile lumii și, de asemenea, pentru a deveni sfinți și ființe iluminate. Până în prezent, au existat numeroase tipuri diferite de meditații: unele în care stai nemișcat, te gândești la un anumit subiect și te concentrezi doar asupra acestuia, sau îți supui intenționat corpul la disconfort etc. Cu toate acestea, nimeni nu s-a iluminat cu adevărat. Dacă o metodă de meditație funcționează cu adevărat, oricine care meditează conform metodei ar trebui să devină iluminat.

Nu există iluminare pentru o persoană care trăiește în lumea minții umane, care este făcută făcând poze și copiind lucrurile din lume. Aceasta pentru că nu există Adevăr în mintea sa. Iluminarea vine când adevărata Minte este revelată în măsura în care mintea falsă a fost eliminată. Când nu există falsitate, numai Adevărul rămâne și tu vei confirma: 'Aa, asta este!' Când tu faci meditația de eliminare a sinelui fals, tu te vei ilumina și vei deveni Adevăr. Așadar, aceasta este adevărata metodă de meditație.

Cum să te Iluminezi - Meditatie

Metoda pentru a ajunge la iluminare

Oamenii sunt incompleți pentru că ei trăiesc în lumea minții lor auto-făcută, care suprapune lumea. De aceea, ei nu se pot ilumina de Adevăr.

Cum să te Iluminezi - Meditatie
Cum să te Iluminezi - MeditatieRomania

Mintea umană este făcută din karma (viața trăită), obiceiurile (moștenite de la strămoși) și corpul. Așadar, dacă tu cureți și arunci această karma, obiceiurile și corpul practicând metoda de meditație, tu poți găsi Adevărul în tine.

Noi avem o metodă sistematică pentru a curăța și arunca această karma, obiceiurile și corpul. Când tu urmezi metoda și arunci tot stresul și anxietatea ta, tu te vei trezi.

După ce elimini mintea iluzorie, tu te vei ilumina atât cât tu te schimbi de la mintea egocentrică la marea Minte a Universului care este Adevăr. Iluminarea completă este să ai pe Dumnezeu - Adevărul în mintea ta. Cel care este născut în Rai este o persoană complet iluminată - o persoană completă.

Cel care a atins Completitudinea Umană, este o persoană care s-a iluminat de toate. Când mintea umană se schimbă la Mintea Universului, care este Dumnezeu - Adevărul, tu vei avea multe, multe iluminări.

Pentru a elimina mintea iluzorie care este în tine meditația este necesară

Puterea de a renunța

Ai experimentat vreodată puterea de a renunța? A renunța nu înseamnă a suprima sau uita. Cu ajutorul metodei noastre de meditație, tu poți efectiv renunța la toate mințile negative iluzorii. Te rog urmărește acest videoclip și încearcă această puternică și eficientă metodă de meditație pentru a trăi o viață completă și fericită.

bottom of page