top of page
Insomnia - Meditatie Ghidată

Iluminează-te de Adevăr
Fii Liber de Insomnie

Ce este insomnia?

Insomnia este o frecventă tulburare a somnului care poate face dificilă adormirea și menținerea somnului sau te poate face să te trezești prea devreme și să nu mai poți adormi iar dimineața te simți obosit. Insomnia îți poate afecta nu numai nivelul de energie și starea de spirit, ci și sănătatea, performanța la locul de muncă, relațiile cu ceilalți și calitatea vieții.

Cât de mult somn este suficient variază de la persoană la persoană, dar majoritatea adulților au nevoie de șapte până la opt ore de somn pe noapte.

La un moment dat, mulți adulți suferă de insomnie (acută) pe termen scurt, care durează câteva zile sau săptămâni. Insomnia este, de obicei, rezultatul stresului sau al unui eveniment traumatic. Dar unii oameni au insomnie pe termen lung (cronică), care durează o lună sau mai mult. Insomnia poate fi problema principală sau poate fi asociată cu alte afecțiuni medicale sau medicamente.

Tu nu trebuie să înduri nopțile nedormite. Simple schimbări în obiceiurile tale zilnice te pot ajuta.

Insomnie

Cauza insomniei: zecile de mii de gânduri

Cauza Insomniei

Plin de gânduri și imagini

Fără gânduri și imagini

Fiecare are amintiri bune, amintiri rele și zeci de mii de gânduri din amintirile vieții. Ele devin o peliculă fotografică precum benzile de film și plutesc în capul nostru. Mai mult, amintirile rele, grijile și anxietățile sunt foarte puternic înrădăcinate în mintea noastră. Aceste diferite griji, preocupări și gânduri devin stres și devin cel mai mare factor al insomniei, care se interpun în somnul tău.

Meditația rezolvă în mod fundamental cauza miilor de gânduri obsesive și în cele din urmă a insomniei.

Metoda pentru a elimina insomnia ta

Insomnia

Stresul și anxietatea care îți provoacă insomnia au fost acumulate pe parcursul întregii tale vieți trăite (karma) cu acest corp, și mințile moștenite de la strămoșii tăi (obiceiuri) și există în mintea ta. Așadar, dacă tu cureți și arunci această karma și obiceiuri cu metoda noastră de meditație, tu poți găsi cea mai calmă Minte, care este Adevărul din interiorul tău. Noi avem o metodă de meditație sistematică să curățăm această karma, obiceiuri și corpul. Când tu urmezi metoda și arunci toate rădăcinile insomniei din mintea ta, tu vei găsi sinele tău adevărat și nu vei mai suferi de insomnie. Tu vei putea dormi bine.

Pentru a curăța și scăpa de mințile stresante care îți provoacă insomnia meditația este necesară
Puterea de a renunța

Ai experimentat vreodată puterea de a renunța? A renunța nu înseamnă a suprima sau uita. Cu ajutorul metodei noastre de meditație, tu poți efectiv să renunți la toate experiențele și sentimentele tale stresante și anxioase din mintea ta, care cauzează insomnia. Te rog urmărește acest video și încearcă această puternică și eficientă metodă de meditație pentru a trăi o viață împlinită și fericită. 

bottom of page