top of page
Relații de Succes - Meditație

Iluminează-te de Adevăr
Relații de Succes

De ce oamenii nu pot avea relații de succes?

Fiecare în această lume trăiește împreună cu alții cât timp trăiește în această lume, dar sunt mulți care trăiesc o viață egoistă, mult prea centrată pe sine. Pentru a fi în armonie cu ceilalți, tu trebuie să ai o minte mare. Este dificil, deoarece mintea egocentrică vrea să trăiască doar conform propriilor sale gânduri înguste și egoiste și, drept urmare, nu poate fi în armonie cu ceilalți în cadrul unui grup.

Metoda pentru a avea relații de succes

Când tu elimini viața ta trăită și obiceiurile, devii Mintea lumii și trăiești viața, viața ta nu va fi dificilă, deoarece tu poți accepta totul.

Când tu trăiești viața fluxului Naturii, tu nu vei avea conflicte sau blocaje și, astfel, tu vei putea fi în armonie cu ceilalți în cadrul unui grup. Tu vei putea să te înțelegi bine cu ceilalți pentru că ceilalți te vor plăcea.

Drept urmare, tu poți deveni o persoană de succes deoarece tu nu vei avea conflicte cu alții, iar ceilalți te vor aproba și te vor susține. Cel mai important lucru în viață este să arunci mintea ta îngustă și falsă, să devii adevărata Minte, care este marea Minte - Mintea Adevărului, și să trăiești. În acest fel, tu poți fi în armonie și poți realiza tot ceea ce-ți dorești să realizezi.

Pentru a elimina mințile egocentrice care sunt în tine meditația este necesară

Puterea de a renunța

Ai experimentat vreodată puterea de a renunța? A renunța nu înseamnă a suprima sau uita.

Cu ajutorul metodei noastre de meditație, tu poți efectiv renunța la toate mințile și gândurile egoiste.

Te rog urmărește acest videoclip și încearcă această puternică și eficientă metodă de meditație pentru a trăi o viață împlinită și fericită. 

bottom of page