top of page
Sănătate

Iluminează-te de Adevăr
Fii Sănătos și Fericit

De ce nu sunt oamenii sănătoși și fericiți?

Toate bolile umane vin din minte; mintea ta este cea mai fundamentală cauză a bolii. Așadar, dacă mintea ta nu se schimbă, tu vei rămâne bolnav.

Corpul și mintea sunt unul și astfel imaginea corpului tău și comportamentele tale au la bază mintea pe care tu o ai. Prin urmare, odată ce tu cureți mintea ta, tu te întorci la starea ta perfectă, care este lipsită de boli. Așa sunt vindecate bolile.

Nesănătos

Metoda pentru a fi Sănătos și Fericit

Sănătos și Fericit

Pentru ca oamenii să devină sănătoși, ceea ce este cel mai bine pentru sănătatea lor este să nu aibă lumea minții iluzorii, care este mintea falsă din mintea lor. Când nu există stres în minte, energia și sângele circulă bine, ceea ce este cel mai bine pentru sănătatea ta. Acesta este, de asemenea, cel mai bun lucru pentru sistemul imunitar. Am văzut adesea cum sănătatea se îmbunătățește pentru toți oamenii care practică această meditație de curățire a minții false.

Esența sănătății și bunăstării noastre depinde de echilibrul corpului, minții și spiritului nostru. Metoda noastră de meditație este un instrument puternic pentru a ști ce este adevărat și pentru a putea renunța la gândurile false care ne îmbolnăvesc. Când mintea este limpede, fața ta devine mai frumoasă și corpul tău mai sănătos. Stresul și anxietatea dispare și energia vindecătoare a Universului ne deschide inima și ne ușurează mintea.

De Ce Bolile Sunt Vindecate

Marii învățători din trecut ne-au spus că, în viitor, când oamenii vor deveni Adevăr, prima abilitate pe care ei o vor dobândi, va fi abilitatea să vindece bolile.

Când tu arunci mintea falsă și găsești adevărata Minte, care este Adevăr, tu poți cunoaște toate căile lumii și vei fi ÎNTOTDEAUNA SĂNĂTOS ȘI FERICIT pentru că tu ai întotdeauna adevărata Minte. De asemenea, tu poți cunoaște Adevărul în întregime, poți deveni Adevăr și poți trăi veșnic.

Curățirea Minții Aduce Sănătate, Frumusețe și Longevitate

Când tu îți cureți mintea, bolile dispar și astfel tu devii extrem de sănătos și frumos și vei trăi o viață lungă. Au fost multe astfel de cazuri în care am văzut oameni care s-au vindecat de bolile lor în timp ce își curățau mintea.

 

O sănătate bună începe în mintea ta. Când mintea ta trăiește conform fluxului Universului, ea este eliberată și trăiește ca Adevăr, sângele și energia din corpul tău vor circula bine și astfel tu nu vei mai fi bolnav.

Sănătate, Fericire, Longevitate

Pentru a curăța și elimina mințile nocive care te îmbolnăvesc  meditația este necesară

Puterea de a vindeca

Ai experimentat vreodată puterea de a te vindeca?  Cu ajutorul metodei noastre de meditație, tu poți efectiv renunța la toate mințile nocive. Te rog încearcă această puternică și eficientă metodă de meditație pentru a trăi o viață sănătoasă și fericită.

Curăță mintea și găsește restaurare și pace interioară, devenind una cu lumea și unii cu alții. Te invităm să te alături cursurilor noastre de meditație live și interactive. Pune în mișcare abilitatea puternică de vindecare din tine.

bottom of page