top of page

Cea Mai Bună Cale să Devii și să Rămâi Sănătos

Cel mai bun lucru pe care îl putem face în primul rând pentru a rămâne sănătoși este

"Să ne identificăm mințile noastre și să le curățim"


Eu am făcut-o prin meditație.


Unii s-ar putea gândi: "Eu vorbesc despre corpul fizic, nu despre minte"


Sănătate - Cum să devii și să rămâi sănătos - MeditatieRomania

Dar, prin meditație, am realizat că corpul este o reflecție a minții. Corpul și mintea sunt unul. Când mintea ta se schimbă, corpul tău de asemenea se schimbă.


Permite-mi să-ți împărtășesc povestea mea,


Eu am avut scolioză și umeri aplecați încă de când eram mic. De asemenea am suferit de boli de stomac, ficat, inimă, dureri de cap timp de 20 de ani. Iar din cauza durerilor de spate care mi-au afectat umerii si mâinile încât cu mâna dreaptă nu mai puteam ridica nici măcar un pahar cu apă, și care ulterior a dus la pierderea serviciului, nefiind capabil nici măcar să mai stau pe scaun din cauza durerilor de spate.


Nu am fost niciodată interesat de spiritualitate dar la doar 35 de ani nu mi-au rămas decât două variante:

  1. Să-mi sfârșesc zilele dureroase și pline de agonie într-un scaun cu rotile, sau

  2. Să caut o variantă alternativă.Cea Mai Bună Cale să Devii și să Rămâi Sănătos


Disperarea ma făcut să mă îndrept spre meditație.


După ce am rătăcit din meditație în meditație și am încercat multe alte metode de meditație, am avut un mare noroc să dau peste cea mai bună și efectivă metodă de meditație.


Această meditație ma ajutat să-mi schimb corpul și să elimin cauzele fundamentale a bolilor și obiceiurilor mele. Ceea ce am făcut prin meditație a fost să mă uit în mintea mea la viața mea trăită și să curăț rădăcinile minții mele.


Prin meditație, am realizat că motivele fundamentale ale bolilor mele provin din mintea mea. În mine erau atât de multe gânduri iluzorii, iar eu trăiam ca un sclav al propriilor mele gânduri iluzorii. Aceasta este "Cea Mai Bună Cale să Devii și să Rămâi Sănătos"Pe măsură ce am curățat și eliminat cauzele bolilor din mintea mea, corpul meu s-a schimbat.


În primul rând, fața mea s-a schimbat. Expresia mea facială era sumbră, dar după meditație a devenit relaxată și luminoasă.


Meditație. Cum să devii și să rămâi sănătos

În al doilea rând, circulația corpului s-a îmbunătățit. Corpul meu îndoit sa îndreptat în mod natural. Urmând Metoda de Meditație am scăpat de toate gândurile iluzorii și toate bolile de care sufeream au dispărut.


De asemenea, s-au schimbat și obiceiurile de alimentație excesivă. Obișnuiam să mănânc prea mult pentru a-mi ușura mintea nemulțumită și stresată. Când am curățat gândurile stresante care clocoteau în mintea mea, a dispărut și obsesia de a mânca.De Unde Vin Bilile?


Cauza bolilor și a obiceiurilor corpului provine din minte. Dacă tu îți cureți mintea, tu vei experimenta o schimbare extraordinară în corpul tău. Aceasta este "Cea Mai Bună Cale să Devii și să Rămâi Sănătos"


Dacă vrei să afli mai multe, află de la oameni reali.🌱


53 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page