top of page

Cum Creștem Imunitatea Corpului Nostru?

Motivul fundamental pentru care imunitatea organismului nostru este sau poate slăbi și cum putem să ne întărim sistemul imunitar.


Descoperă cum putem creștem imunitatea corpului

1. O imunitate puternică (= a fi sănătos) înseamnă că circulația energetică a corpului nostru nu se blochează și curge bine. Cu alte cuvinte, corpul poate fi sănătos pentru că nu există blocaje în circulația corpului.


2. Cauza fundamentală a blocării circulației corpului nostru este stresul acumulat în mintea noastră. Deoarece corpul și mintea noastră sunt unul, stresul minții poate fi acumulat în corp și se manifestă în consecință. Acest stres face ca organismul nostru să cedeze și ne slăbește imunitatea.


3. Stresul este o reacție fizică naturală pentru a ne scoate cât mai repede din pericol atunci când noi ne confruntăm cu riscul de a fi atacați de un urs, om sau orice altceva. Acest lucru este perfect conceput de natură pentru a ne aproviziona mușchii cu cât mai mult oxigen și zahăr posibil pentru a lupta sau fugi.


Astfel, corpul nostru secretă hormoni de stres pentru a accelera bătăile inimii, crește tensiunea arterială și trimite glucoză suplimentară în sânge. În același timp, acesta închide toate sistemele corpului care nu sunt necesare în timpul acestei crize. Sistemul tău digestiv se oprește, sistemul imunitar și cel de creștere sunt suprimate, iar hormonii de relaxare sunt de asemenea suprimați.


Acest lucru este excelent atunci când noi ne confruntăm cu o situație periculoasă. Problema este că oamenii suferă de stres cronic nu pentru că ei sunt atacați, ci pentru că ei reacționează la stimulii din lume prin lentila experiențelor din trecut pe care ei le-au acumulat în minte.


Toate aceste gânduri și imagini pe care noi le avem în minte nu sunt reale, și totuși noi reacționăm la ele ca și cum ar fi reale și, prin urmare, noi experimentăm stres cronic, deși nu există niciun motiv real. Acest stres cronic cauzează toate acele schimbări în corpul nostru pe care le provoacă reacția acută de stres. Este la un nivel mai scăzut, dar durează mult mai mult timp. Și astfel, în timp, stresul uzează toate sistemele corpului tău.


4. Când noi eliminăm acele imagini (care dau naștere toturor gândurilor) din mintea noastră care sunt cauza pentru care noi percepem lumea într-un mod stresant, corpul nostru își poate recăpăta în mod natural starea inițială și poate deveni cel mai sănătos.


5. Așadar, prin meditație, noi ne putem curăța mintea. Iar când noi golim acești factori declanșatori de stres din mintea noastră, Mintea noastră originală din interiorul nostru este dezvăluită. Această Minte originală este întotdeauna confortabilă și fericită. Pentru că vede și acceptă lumea așa cum este, nu există stres, energia și sângele corpului circulă bine și toate sistemele corpului funcționează la eficiență maximă.


Descoperă cum putem creștem imunitatea corpului

<experiență personală...>


în cazul meu, mușchii îmi erau mereu încordați, iar corpul meu era mereu tensionat. Eram mereu anemic, amețeam și oboseam repede din cauza circulației scăzute a sângelui și energiei în corpul meu.


Cu toate acestea, prin meditație am reușit să elimin dezordinea - stresul din mintea mea și să descopăr Mintea mea originală, care acceptă lumea într-un mod care nu produce stres inutil. De atunci, corpul meu a devenit în mod natural energizat și sănătos. După meditație, durerile musculare au dispărut complet, oboseala și amețeala au dispărut, iar vitalitatea și energia mi s-au refăcut complet. De când fac meditație, mintea și corpul meu sunt întotdeauna calme și liniștite.


Sper să simți și tu pacea interioară și confortul corpului care vin atunci când tu îți cureți și golești mintea.
20 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page