top of page
Cum să ai o Întâlnire cu Dumnezeu, Buddha, Allah
Lumea Iluminată
Fluxul Naturii
Mintea
Nu Mai Trăi în Acest Pământ Mergi în Lumea Veșnică a Fericirii Trăiește Acolo Pentru Totdea
Unde tu Devii Adevărat Este Locul Adevărului
Lumea Veșnic Vie
Formula Raiului Pentru Salvarea Lumii
Calea de a Deveni o Persoană în Rai Cât Ești în Viață
Lumea Dincolo de Lume
Cartea Înțelepciunii

Clic pe imaginea cărții pentru a o cumpăra

Cărți - Meditație

Noua Eră Începe Acum 

Acum este timpul să transcendem
ceea ce noi cunoaștem în prezent
găsind Adevărul în interior
și obținând Adevărata Înțelepciune.

Pentru a trece de la incomplet la complet,

meditația este necesară.

Într-un limbaj simplu și clar, Woo Myung explică chestiuni profunde și spirituale, cum ar fi viața și moartea, ce este real și ce este fals, mintea umană și Mintea Universului. Ele sunt scrise "doar cu dorința ca toți oamenii să renunțe la suferințele și poverile lor și să trăiască viața născuți ca Adevăr care este marea libertate"

Cum să ai o Întâlnire cu Dumnezeu, Buddha, Allah

Aceasta este era miracolelor

Tu știai că tot ceea ce cauți este în mintea ta?
Adevărul, Raiul, fericirea, succesul și sănătatea sunt toate în mintea ta.
Această carte te ghidează cum să le descoperi.

 

Adevărul și Tărâmul Adevărului există în interiorul minții. Cum să ai o Întâlnire cu Dumnezeu Buddha Allah, de Woo Myung, explică existența Adevărului și cum să găsești Adevărul din interior.

Această carte, care a fost scrisă din perspectiva Adevărului, explică căile acestei lumi. Este soluția alternativă pentru a te ajuta să găsești ceea ce cauți și să realizezi totul.

Ea oferă metoda de a găsi ceea ce cauți și de a face totul posibil.

Clic pe imaginea cărții pentru a o cumpăra

Autorul dezvăluie diferența reală dintre Adevăr și falsitate și legile lumii adevărate

Unde tu Devii Adevărat este Locul Adevărului explică calea de a deveni liber de poverile minții umane și găsirea sinelui adevărat.

 

Realizarea lumii ideale a viselor noastre este acum o posibilitate.

 

Prin curățirea minții umane pe care noi o posedăm, noi suntem capabili să ne întoarcem la natura noastră originală și să ajungem la lumea veșnică a fericirii.

Învățătorul Woo Myung explică ce este Adevărul și cum să găsești și să devii Adevăr - Adevărul pe care omenirea l-a căutat - folosind un limbaj simplu și concis; Adevăr și falsitate.

 

Woo Myung Prezintă calea pentru oameni să fie liberi de poverile minții lor și să fie împăcați.

Unde tu Devii Adevărat Este Locul Adevărului

Clic pe imaginea cărții pentru a o cumpăra

Nu Mai Trăi în Acest Pământ Mergi în Lumea Veșnică a Fericirii Trăiește Acolo Pentru Totdeauna

Când oamenii devin liberi de ei înșiși și devin Adevăr, lumea va deveni un loc pașnic

În sfârșit, calea de a deveni complet este aici. Acum noi putem trăi în lumea veșnică a fericirii. Eliminând falsitatea din mintea noastră, noi putem trăi ca infinitul și nemuritorul Univers, care este sinele nostru adevărat.

 

Învățătorul Woo Myung dezvăluie misterul minții umane și ne învață soluția supremă pentru a ne elibera de iluzia sinelui fals și să trăim veșnic ca Adevăr. Oferă tuturor oamenilor speranța de a se elibera de stres și durere.

 

Ce este mintea umană? Care este sensul și scopul vieții? Ce este iluminarea? Nenumărați oameni și-au pus aceste întrebări și mulți au încercat să le răspundă. Această carte Nu Mai Trăi în Acest Pământ Mergi în Lumea Veșnică a Fericirii Trăiește Acolo Pentru Totdeauna oferă răspunsurile absolute.


Acum este momentul să nu mai trăim în acest pământ. Acum este timpul să mergem în lumea veșnică a fericirii și să trăim pentru totdeauna în adevărata lume.

Clic pe imaginea cărții pentru a o cumpăra

Prima din seria celor trei colecții de poezii, Mintea îți va deschide ochii interiori cu scrieri ale Adevărului ceresc

Această carte Mintea este o colecție de poezii a Învățătorului Woo Myung, în care el scrie despre lumea completă unde toți oamenii își curăță mințile lor și devin unul, și cum putem noi realiza o astfel de lume.


El ne arată cum putem noi trăi o viață plină de înțelepciune, o viață lipsită de stres; este să trăim viața, totuși să nu fim legați în viață, care este marea eliberare. El își dorește ca noi toți să ne golim mințile noastre și să trăim fără minte, precum Natura.


Poeziile Învățătorului Woo Myung ne îndrumă spre lumea pură, o lume a naturii noastre originale. Pe măsură ce te relaxezi și te bucuri de poezie, tu vei descoperi că conștiința ta se extinde și mintea ta se liniștește.

Mintea

Clic pe imaginea cărții pentru a o cumpăra

Fluxul Naturii

Clic pe imaginea cărții pentru a o cumpăra

O frumoasă colecție de poezii despre Adevăr scrise din locul conștiinței pure

Deschizându-ți ochii interiori cu scrieri ale Adevărului ceresc.

 

Ce este Adevărul? Ce este viața fluxului natural al Universului?

Această carte ne învață ușor și simplu cum să devenim adevărata Minte perfectă și pură și cum să trăim conform fluxului natural al Universului.

Fluxul Naturii este calea lumii, calea acestui Univers. Pentru noi să devenim Adevăr înseamnă că noi vom trăi în mod natural viața care urmează voința Universului. Autorul spune că acesta este cel mai valoros lucru pe care noi trebuie să-l realizăm ca ființe umane.

Versuri iluminante despre curățirea minții și trăind într-o lume a unității și a Raiului

Lumea Iluminată

 

Deschizându-ți ochii interiori cu scrieri ale Adevărului ceresc

 

Poeziile Învățătorului Woo Myung, ne spun: "Omul este Adevărul și Universul; toate lucrurile sunt unul". Pe măsură ce frumoasele versuri sunt citite și savurate, este posibil să ne iluminăm în mod natural la faptul că, odată ce noi ne curățăm mintea și scăpăm de concepțiile și obiceiurile noastre, și numai atunci, este posibil să trăim cu înțelepciune într-o lume a unității și a Raiului.

 

Scrierile Învățătorului Woo Myung arată ce fel de influență poate avea poezia asupra cititorilor când este scrisă din locul purei conștiințe. Cu fiecare cuvânt, adevărata minte profundă și clară se infiltrează în noi, lăsând în urmă doar esența pură a Adevărului după terminarea citirii.

 

Deși nu este o doctrină a poeziei care să-i convingă pe cititori de punctul de vedere al scriitorului, ele au un subiect clar. La fel ca și conștiința, viața și învățăturile sale, motivația din spatele poeziilor sale este iubirea, ceea ce face ca versurile sale să fie o mângâiere și o bucurie de citit.

Carte - Lumea Iluminată

Clic pe imaginea cărții pentru a o cumpăra

Calea de a Deveni o Persoană în Rai Cât Ești în Viață

Calea de a Deveni o Persoană în Rai Cât Ești în Viață

Răspunsul suprem la întrebările despre motivul și scopul existenței noastre.
De ce suntem născuți în această lume și pentru ce trăim?

 

Învățătorul Woo Myung oferă răspunsul la această întrebare profundă prin intermediul cărții sale Calea de a Deveni o Persoană în Rai Cât Ești în Viață inspirând-ul pe cititor să privească în interior și să înceapă căutarea sinelui său adevărat.

 

Raiul nu este un loc unde oamenii se duc după ce mor;

Raiul este un loc pentru cei vii.

Clic pe imaginea cărții pentru a o cumpăra

Formula Raiului Pentru Salvarea Lumii

Învățătorul Woo Myung oferă formula pentru pacea supremă pe care omenirea a căutat-o de-a lungul timpului.

Calea pentru oameni să devină compleți și omenirea să devină unul: aceasta este formula prin care tu poți evada din lumea minții tale.

Noi întotdeauna ne-am luptat cu suferința și păcatul, care sunt în afara capacității noastre de a le rezolva. Din acest motiv, toți au visat la o lume completă, un Rai, Paradis unde noi suntem liberi de orice suferință și tristețe. 
Această carte explică ce este salvarea.

Formula creată de Învățătorul Woo Myung pentru a salva lumea este foarte simplă și unică.

 

Formula Raiului Pentru Salvarea Lumii - înțelepciunea din această carte va deschide mintea cititorului pentru a găsi adevărata fericire interioară.

Formula Raiului Pentru Salvarea Lumii

Clic pe imaginea cărții pentru a o cumpăra

Lumea Dincolo de Lume

Lumea Dincolo de Lume

A sosit timpul ca noi toți să devenim unul pentru ca noi să putem trăi împreună ca 'noi'

 

Acum este timpul când separarea dintre oameni nu mai există, iar ceilalți sunt puși înaintea propriei persoane.

 

Acum este timpul când țările individuale devin întreaga lume și Raiul va fi pe pământ. Acum este era desăvârșirii umane - când oamenii devin compleți.

Lumea Dincolo de Lume se referă la lumea completitudinii (desăvârșirii) umane. Lumea completitudinii umane este o lume unde nu există distincție între 'tu' și 'eu' și 'țara ta' și 'țara mea'. Este o lume ideală unde nu există conflicte sau războaie, unde oamenii se ajută și au încredere unii în alții și nu au griji sau poveri.

 

Această carte ne iluminează despre faptul că fiecare dintre noi, golindu-ne mintea și devenind compleți, este cea mai prețioasă și valoroasă realizare, mai presus de orice altceva. De fapt, este chiar motivul pentru care noi suntem născuți în această lume.

Clic pe imaginea cărții pentru a o cumpăra

Lumea Veșnic Vie

Învățătorul Woo Myung a scris Lumea Veșnic Vie în șase părți, îmbinând minunat poezia cu scrieri despre Adevăr și adevărata lume. Candoarea sa ajută la trezirea conștiinței umane la lumea care există în mod real și necondiționat.

Această carte a fost scrisă în 2004, ca o continuare a cărții 'Lumea Dincolo de Lume' publicată în 2003. Ea oferă un ghid detaliat spre tărâmul Adevărului. Lumea Dincolo de Lume vorbește despre calea prin care conștiința oamenilor poate deveni Adevăr și poate ajunge în lumea păcii, în timp ce această carte vorbește despre adevărata existență a Adevărului, care este eternă și niciodată nu se schimbă.

Această carte Lumea Veșnic Vie este un ghid spre Adevăr pentru cei care aspiră la o viață adevărată.

Lumea Veșnic Vie

Clic pe imaginea cărții pentru a o cumpăra

Cartea Înțelepciunii

Cartea Înțelepciunii

Cartea Înțelepciunii răspunde la întrebări despre existența umană, viață și moarte și toate căile lumii! Ce este o 'viață bună'? De ce ne naștem și de ce trăim? De unde venim și unde ne ducem? Ce este iluminarea și cum o putem obține? Cum este viața de apoi?

 

Acestea sunt întrebările care ne vin în minte de-a lungul vieții. Unii oameni dedică o perioadă semnificativă din viața lor pentru a rezolva aceste întrebări. Cu toate acestea, se pare că ei nu vor mai fi nevoiți să caute. Autorul oferă un răspuns clar la aceste întrebări în această carte. Cartea Înțelepciunii abordează diverse subiecte precum viața, etica, religia, știința, filosofia, Adevărul, Universul etc.

 

În această carte, Maestrul Woo Myung afirmă: "... curățirea sinelui tău este calea prin care tu poți descoperi cu adevărat sinele tău adevărat" și cunoaște toate căile lumii.

Clic pe imaginea cărții pentru a o cumpăra

Cum să Mergi și să Trăiești în Rai, Paradis și Tărâmul Fericirii Cât Ești în Viață

Acum este momentul când noi putem merge în Rai, Paradis, Tărâmul Fericirii și trăi veșnic cât suntem în viață.

De mult timp, oamenii au visat să trăiască viața fericiți în veșnicie. Acesta nu mai este un vis de neatins.
Acum era a venit pentru noi să avem Adevărul și Tărâmul Adevărului în mintea noastră.

Când mintea ta devine Adevăr și tu ești născut din nou, tu poți rezolva toate curiozitățile tale și realiza tot ceea ce-ți dorești.

Această carte ne iluminează la adevărata noastră natură - un lucru pe care omenirea nu a fost capabilă să-l cunoască. Cum să Mergi și să Trăiești în Rai, Paradis și Tărâmul Fericirii Cât Ești în Viață ne oferă o rezolvare clară și precisă referitor la principiul cum să găsim Mintea noastră Adevărată și să putem trăi în Adevărata lume.

English Edition - Curând și în Limba Română

Cum să Mergi și să Trăiești în Rai, Paradis și Tărâmul Fericirii Cât Ești în Viață

Click the book picture to buy it

Noua Eră Începe Acum

Acum este timpul să transcendem ceea ce noi cunoaștem în prezent, găsind Adevărul în interiorul nostru și obținând Adevărata Înțelepciune.

Cu Adevărata Înțelepciune, noi putem dobândi înțelegerea de bază a principiilor fundamentale ale lumii și realiza tot ceea ce omenirea a căutat.

Această lume în care oamenii trăiesc este incompletă, așadar tot ceea ce noi vedem, toate vor dispărea în cele din urmă.  
 
Când această lume este făcută să fie renăscută în tărâmul Adevărului care este în interiorul tău, acea lume nu dispare pentru eternitate. Și tu poți de asemenea trăi veșnic în lumea unde nu există moarte.

Pentru a trece de la incomplet la complet, meditația este necesară.

bottom of page