top of page

Există Iubire Adevărată?

Înainte de a vorbi despre adevărata iubire, vreau să te întreb, ce înseamnă cuvântul 'Adevărat'?


Iubirea Adevărată. Meditatie Romania

Adevărat se referă la Adevăr iar Adevărul este o entitate care nu se schimbă niciodată, este vie și eternă. Când mintea noastră devine adevărată, noi putem iubi pe cineva cu adevărat.


Dar în mințile noastre individuale, este imposibil să avem iubire adevărată, deoarece mințile noastre umane se schimbă mereu.


  • De exemplu, când noi întâlnim persoana pe care o iubim, noi spunem de obicei: "ÃŽntâlnindu-te pe tine este marele noroc al vieÈ›ii mele" sau "eu sunt cea mai norocoasă persoană din lume". Dar când mintea noastră se schimbă, noi spunem: "ÃŽntâlnindu-te pe tine a fost cea mai mare greÈ™eală a vieÈ›ii mele" sau "am fost cea mai ghinionistă persoană din lume"


  • MinÈ›ile noastre individuale se schimbă foarte repede când ceva nu corespunde propriilor noastre standarde fixe. Pentru că în mintea individuală există atât de multe minÈ›i, cum ar fi propriile noastre idei È™i standarde fixe, bun sau rău, corect sau greÈ™it, comparaÈ›ii, ură, furie, gelozie etc.


Adevărata iubire este posibilă numai atunci când noi suntem liberi din mintea individuală. Numai cel care elimină mintea sa individuală și devine marea Minte a Universului, care este adevărată, poate iubi pe cineva necondiționat🌿.


Înainte, mintea mea era mereu ocupată din cauza judecăților mele constante asupra celorlalți și nu puteam să-i accept așa cum sunt. Dar, prin meditație, am putut găsi motivul pentru care nu puteam să-i accept pe oameni așa cum sunt ei. Și, de asemenea, am găsit o cale - o metodă să mă scap de acele minți. Am eliminat ideile, concepțiile și standardele mele fixe, pe care mi le-am creat de-a lungul vieții.



Atât cât eu am curățat și golit mintea mea,


1. eu am putut accepta oamenii așa cum sunt, nu după propriile mele standarde și concepții.



2. am putut găsi Mintea originală, care este o Minte calmă și adevărată. Noi suntem meniți să avem Mintea originală, dar aceasta a fost ascunsă din cauza minții umane individuale. Această minte individuală este mintea pe care noi am acumulat-o de-a lungul întregii noastre vieți.


3. în sfârșit, am devenit relaxat și fericit după ce am descoperit Adevărata Minte.


4. am putut fi recunoscător oamenilor din jurul meu în loc să mă plâng sau să-i judec.



Iubire Adevărată. Meditatie Romania


Oricine poate realiza acest lucru, deoarece adevărata noastră Minte este deja în noi✨. Pentru a trăi cu această Minte adevărată, noi trebuie să eliminăm mai întâi mintea noastră individuală falsă, deoarece această minte umană falsă se schimbă tot timpul. Acum există calea de a trăi cu Adevărata Minte cu ajutorul metodei de meditație adecvate pe care oricine o poate urma. 🤗





42 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page