top of page

Recupereză-ți Mintea și Inima

Pentru ca oamenii să devină sănătoși, ceea ce este mai bine pentru sănătatea lor este să nu aibă lumea minții iluzorii, care este mintea falsă din mintea lor. Când nu există stres în minte, energia și sângele circulă bine, ceea ce este cel mai bine pentru sănătatea ta. Acesta este, de asemenea, cel mai bun lucru pentru sistemul imunitar. Am văzut adesea cum sănătatea se îmbunătățește pentru toți oamenii care practică acest studiu de curățire a minții false.

Esența sănătății și bunăstării noastre depinde de echilibrul corpului, minții și spiritului nostru. Metoda noastră de meditație este un instrument puternic pentru a ști ce este adevărat și pentru a putea renunța la gândurile false care ne îmbolnăvesc. Când mintea este limpede, fața ta devine mai frumoasă și corpul tău mai sănătos. Stresul și anxietatea dispare și energia vindecătoare a Universului ne deschide inima și ne ușurează mintea.

Curăță mintea și găsește restaurare și pace interioară, devenind una cu lumea și unii cu alții. Te invităm să te alăturați cursurilor noastre de meditație live și interactive. Pune în mișcare abilitatea puternică de vindecare din tine.

Meditație Ghidată; Meditație Romania

Recuperează

Bunăstarea fizică și mentală este restaurată prin eliberarea tensiunii corporale și împărtășirea recunoștinței.

Meditație Romania

Revigorează

Fiind împreună ca o comunitate, noi vom revigora binele din inimile noastre.

Meditație Romania

Restart

Deblochează și aprinde puterea ta de vindecare, eliberează-te de trecut și reîncepe!

bottom of page