top of page
Meditație Romania: Minte curată viață curată. Inspirație. Adevăr. Fericire. Eternitate

Misiunea Noastră

 

La Meditatie Romania - Scopul nostru îndrumător este de a ajuta oamenii lumii să trăiască complet fără stres și anxietate, realizând Adevărata noastră natură prin găsirea Adevărului interior și creând împreună o lume mai armonioasă.

Abordarea noastră

 

Din punct de vedere istoric, unul dintre cele mai mari obstacole în depășirea problemelor din viață și atingerea iluminării a fost faptul că mintea nu putea fi definită cu precizie. Acest lucru a împiedicat oamenii să descopere cine sunt ei cu adevărat și cum să devină Adevăr.


Meditația noastră îi învață pe oameni cum să curățe mintea de nenumăratele gânduri și imagini care sunt rădăcinile stresului, anxietății și multor alte probleme.

Strategia Noastră

 

Acum, tu poți cunoaște și deveni Adevăr, în timp ce anterior tu puteai doar citi și auzi despre Adevăr.


Tu vei cunoaște răspunsurile la întrebările de bază din viață: Cine sunt eu? De unde vin? Unde mă duc când mor? De ce trăiesc? Ce se întâmplă cu mine când mor?


Tu vei descoperi toate răspunsurile la aceste întrebări pe măsură ce adevărata înțelepciune intră în mintea ta prin curățirea minții false.

Procedura Noastră

 

Această meditație definește mintea umană ca o acumulare de imagini, stocate în corpul și mintea noastră. Aceste imagini sunt o acumulare de experiențe din trecut care sunt luate cu ochii, urechile, nasul, gura și corpul. Aceste Imagini ne modelează în modul nostru de gândire, modul în care reacționăm și comportamentul obișnuit care nu sunt cine suntem noi cu adevărat.


Prin metoda acestei meditații, tu poți să-ți cureți mintea. Aceasta implică o metodă simplă ghidată pas cu pas pe care oricine o poate urma cu ușurință. Metoda noastră este atât de simplă încât chiar și copiii de 8 ani și bunicii de 80 de ani pot învăța împreună. Sunt șapte niveluri în această meditație. Chiar și după completarea doar primului nivel, tu vei cunoaște adevărata Minte și aceasta este iluminarea.


Aceste imagini stocate în minte păstrează emoțiile, gândurile și atașamentele față de oameni, locuri și lucruri. Ele creează lumea imaginară a individului.


Pe măsură ce practici această meditație, tu vei realiza că mintea care a fost umplută cu imagini din trecut este curățită, eliminând toate poverile și tu vei trăi în libertate.

Abordarea Noastră în Acțiune

 

O minte deschisă și mare poate accepta și armoniza, astfel încât să putem deveni unitatea. Când tu devii unitatea, tu poți ajuta pe ceilalți, poți ajuta comunitatea și poți avea armonie cu ceilalți.


Când noi aruncăm pozele și toate gândurile iluzorii din mintea noastră, care este  mintea umană, noi putem re-începe cu o minte proaspătă și curată. După meditație comportamentul și acțiunea se vor schimba, cu cât arunci mai mult tu vei deveni liber, nu vei avea conflicte, tu poți re-începe cu o minte curată, nouă și proaspătă.

Originea Noastră

 

Meditație Romania s-a născut din organizația noastră de meditație la nivel mondial. Am început în 1996 iar acum există peste 500 de centre în întreaga lume, dintre care 26 sunt în Europa.


Începând cu începutul anului 2020 am început să facem sesiuni de meditație online. Când am văzut cât de eficient funcționează și interesul pentru meditația noastre de la oameni din întreaga lume, am început Meditatie Romania online și suntem extrem de bucuroși să vedem cât de bine primită a fost meditația noastră în formatul online.

Servicii Comunitare

Noi suntem o organizație orientată spre servicii comunitare dornici să ajutăm

comunitățile locale. Am participat la aproape toate tipurile de servicii comunitare, de la bucătării alimentare pentru săraci la curățenia parcurilor, curățirea plajelor și multe altele.

Meditație; Meditație Ghidată; Meditație Romania
bottom of page