top of page

Totul există în tine

Noi te vom ghida să le descoperi

Întrebări și Răspunsuri

Dacă mă înscriu, la câte sesiuni pot participa pentru meditație online?
Când te înscrii, ai acces la meditație nelimitată în confortul propriei tale case prin intermediul sistemului de conferințe video Zoom. Introducerea și sesiunile de meditație sunt ghidate live online prin intermediul serviciului de videoconferință Zoom și suntem deschiși în fiecare zi între orele 8:00 - 23:00, inclusiv în weekend. Poți să rezervi sesiunea în avans, de exemplu,
trimițându-ne un text sau rezervare online.

Ce este consultația gratuită 1:1?

La consultația gratuită 1:1 vei întâlni unul dintre ghizii noștri de meditație unde noi îți vom oferi o prezentare detaliată despre metoda de meditație și ce se poate realiza. Desigur, vei avea ocazia să pui orice întrebări pe care le-ai putea avea. Poți rezerva sesiunea gratuită aici. Introducerea este, deocamdată, oferită doar online prin intermediul serviciului de videoconferință Zoom. După efectuarea rezervării, vei primi un email de confirmare cu link-ul Zoom.

Cum funcționează o sesiune de meditație? Pot medita online de acasă?
Metoda de meditație este ghidată și foarte simplă.
Noi oferim sesiuni de meditație ghidate online. Stai confortabil și urmezi metoda de meditație cu mintea ta, pe măsură ce este ghidată. La început, meditația este ghidată individual, dar de îndată ce te simți confortabil cu metoda, te poți alătura sesiunilor noastre de grup. Meditația nu este nici o provocare fizică, nici concentrată asupra oricăror tehnici de respirație sau mantre. Noi te vom ghida în călătoria ta de meditație și vom face tot posibilul pentru a te asigura că tu vei obține o experiență de meditație pozitivă.

Cât de des ar trebui să particip la sesiunile de meditație?
Oricât de mult sau puțin dorești. Noi încurajăm studenții să participe cât mai mult posibil pentru a vedea rezultatele și a ajunge la finalizare. Dar obiectivul nostru principal este ca tu să fii fericit și asta înseamnă că tu trebuie să alegi viteza care aduce echilibru și bucurie vieții tale. În calitate de membru, tu poți medita ori de câte ori dorești în timpul programului nostru de lucru (8:00 - 23:00 în fiecare zi) Cu toate acestea, trebuie să rezervi sesiunea în avans, de exemplu, trimițându-ne un text sau rezervare online.

Este necesar să ai experiență anterioară în meditație?
Nu. Metoda este concepută astfel încât să fie accesibilă tuturor oamenilor, indiferent de educație, vârstă, religie, experiență în meditație etc. Metoda noastră de meditație este atât de simplă încât chiar și copiii de 8 ani și bunicii de 80 de ani pot studia împreună.

Care sunt rădăcinile (sau descendența) acestei meditații?
Spre deosebire de alte practici meditative, care provin din tradiții specifice și adesea antice, această meditație este oarecum nouă. Acest proiect a început în 1996 după ce un om obișnuit pe nume Woo Myung a ajuns la iluminare deplină. La sfârșitul anului 2020, existau peste 5.000 de oameni care au atins Desăvârșirea Umană -au devenit compleți - Adevăr și numărul crește în fiecare an!

În timp ce fondatorul oferă un ghid standard (ex. manuale, seminarii, etc.) și îndrumare către centrele de meditație atunci când este necesar, centrele din întreaga lume funcționează independent de el. În schimb, acest lucru apare de la oameni din întreaga lume care fac tot posibilul să împărtășească acest mesaj al speranței cu alții ca urmare a propriilor lor experiențe pozitive și transformative.

Website-ul Oficial al Marelui Învățător Woo Myung: http://woomyung.org/

Câte centre există în întreaga lume?
La sfârșitul anului 2023, există în prezent peste 500 de centre în peste 70 de țări din întreaga lume.

Cum funcționează centrul?
Centrul operează ca o organizație non-profit. La nivel internațional, conferințe și tabere de meditație sunt organizate în mod regulat. Cel mai mare centru este în Korea de Sud.

Este această meditație o religie?
Nu. Această meditație transcende religia; cei care se angajează în acest studiu constată în sinea lor că toate religiile sunt una. Această meditație nu este să crezi în 'Adevăr', într-o doctrină sau dogmă. Este, din interiorul tău, să găsești și să devii Adevărul însuși.

Această meditație transcende granițele tuturor religiilor și va ridica mintea umană la cel mai înalt nivel al existenței; nivelul Divinității. Aici este pacea, elementul menit să controleze universul. Odată ce noi obținem o pace permanentă, noi o putem oferi altora.

Ce abonamente oferiți și cât costă?
Oferim atât abonamente pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Opțiuni de Membru   

  1 Lună € 150

  6 Luni  € 125 / lună

12 Luni  €   95 / lună

Abonamentul include sesiuni de meditație nelimitate, îndrumare și asistență.

Abonamente Pentru Studenți       

  1 Lună € 75

  6 Luni  € 65 / lună

12 Luni  € 55 / lună

bottom of page