top of page

Cum Poți Descoperi Sinele Tău Adevărat?

Când eram tânăr, îmi plăcea să fiu singur. Eram preocupat de întrebări despre viața și psihologia umană, așa că am citit multe cărți și am petrecut ore întregi meditând și contemplând la aceste întrebări pentru a afla răspunsurile. Eu încercam să găsesc răspunsurile în cărți și în teorii filosofice, și nu prin experimentarea lor cu oameni reali din viața mea. Cât de naiv eram.


Eu trăiam o viață de evitare. La acea vreme, nu aveam puterea de a face față răutății, egoismului, cruzimii și lăcomiei ființelor umane. Ori de câte ori întâlneam aceste trăsături, mă simțeam rănit și îmi închideam ușa inimii. M-am închis în mine însumi departe de ele.


Abia mai târziu în viață am avut suficientă putere să vreau să schimb această situație. Chiar înainte ca sufletul meu să fie complet sufocat până la moarte, am găsit meditația pe care o practic acum, care mi-a răspuns la toate întrebările mele existențiale.


Universul a existat dintotdeauna și va continua să existe ca o ființă completă. Totul se formează prin exhalarea Universului și dispare prin inhalarea Universului. Toate lucrurile existente vor trăi viața de la sine și vor pleca într-o zi fără să ceară să știe de ce, deoarece ele nu au atașamente proprii.


În timp ce a fi numit 'eu' este începutul problemelor. Aceasta vine din dorința umană de a menține existența sinelui. 'Eu' nu se poate abține să nu aibă o perspectivă egocentrică și să nu se despartă de celelalte ființe și de Univers. Aceasta rezultă în a-l pune pe 'eu' ca prioritate în toate aspectele și ne împiedică să coexistăm în armonie cu ceilalți. Ca urmare, întreaga ordine a Universului este dată peste cap.


De exemplu, doar prin simpla circulație a sângelui pentru a ne menține corpul, există o ordine sau procedură stabilită în organism. Cu toate acestea, dacă fiecare organ concurează și încearcă să fie primul, cel mai bun sau singurul care face lucrurile pentru propriul său beneficiu, sistemul se va prăbuși, iar corpul nostru nu va rămâne sănătos.


Pentru ca viețile noastre să se desfășoare fără efort precum natura, existența 'eu-lui' trebuie să dispară și numai existența întregului trebuie să rămână. Cu toate acestea, această iluzie a sinelui sau a falsului sine nu se va lăsa înfrântă, deoarece ea ne-a controlat întreaga noastră viață, de aceea falsul sine iluzoriu nu vrea să renunțe la acea putere, la fel cum un rege fals nu vrea să renunțe la tronul său, chiar și atunci când adevăratul rege apare.



Meditation

Procesul s-ar putea să nu fie ușor, dar recompensa va fi mare. Odată ce noi vedem că 'eu-ul' sau ’sinele' nu este cine suntem noi cu adevărat, noi îl putem elimina treptat și ne putem recupera sinele nostru adevărat.


Și astfel, a început călătoria mea pentru a scăpa de falsul eu și pentru a găsi ceea ce este sinele original. Cum pot să nu împărtășesc această meditație revoluționară cu prietenii și cunoștințele mele? Am început să-i încurajez pe cunoscuții mei să încerce meditația, dar ei nu erau prea interesați.


O reacție foarte diferită de cea la care mă așteptam. Ei păreau să fie absorbiți în viața lor de zi cu zi; să lucreze, să facă bani sau să rămână în zona lor de confort. Este foarte frustrant. Cum pot oamenii să nu fie interesați să-și recupereze adevăratul lor sine? Cum pot oamenii să fie atât de ignoranți?


Așa că am început din nou să vreau să evit oamenii. Nu am vrut să mă confrunt cu mințile lor închise și negative. Dar, cumva, nu am putut. Mi-am petrecut deja 80% din viață evitând oamenii și fiind indiferent față de ei. Ce s-a întâmplat?! De această dată, în mod ciudat, inima mea nu s-a mai putut închide ca în trecut. Ca și cum ceva puternic mă reținea să nu o fac.


Descoperă Sinele Tău Adevărat; Meditație Ghidată; Meditatie Romania

Un rege nu ar trebui să fie acolo pentru a se bucura de putere, ci pentru a servi oamenii. El trebuie să fie cel care dă dovadă de cea mai multă iubire și sacrificii și îi îmbrățișează și acceptă cel mai mult pe ceilalți. Când adevăratul rege apare, care este unul cu regatul său, orice rege fals își va pierde puterea. Am întâmpinat din toată inima apariția adevăratului rege numit 'coexistență' 🌿


Așadar, ori de câte ori judec sau discern oamenii și îi îndepărtez din mintea mea, când devin egoist și încerc să le întorc spatele, iubitul meu rege (coexistența) îndreaptă întotdeauna problema. În schimb, viața mea a devenit pașnică, fericită și plină de zâmbet 🙂


Pentru tine, care poate ești în căutarea sinelui tău adevărat, aș vrea să împărtășesc acest videoclip 🙏



65 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page