top of page

Cum Pot Scapa De Anxietate?

Sunt multe căi diferite de a face față anxietății, dar meditația este cea mai bună metodă de a fi liber de anxietate. Anxietatea trebuie să fie eliminată, pentru ca tu să poți scapa de anxietate și fi liber de anxietate pentru totdeauna.


Înainte de a afla mai multe despre anxietate, vreau să împărtășesc câteva fragmente din una din cărțile mele preferate;


Agoniile oamenilor vin din mințile pe care ei le au.

Nimic nu există când nu există sine.

Poverile nu sunt create de altcineva;

ele sunt expresii ale propriului tău sine,

formate din viața ta.

Poemul 'Agonie' din cartea 'Mintea'


După cum poți vedea în această poezie, toate anxietățile și agoniile există pentru că tu ai toate mințile în tine. Până acum, deși noi avem tot felul de anxietăți, nu a existat o metodă exactă de a face față anxietăților. Noi am încercat, de asemenea, să găsim motivele în exterior, dar nu există un astfel de răspuns în exterior. Răspunsul este 100% în interior. Toate anxietățile sunt în mintea ta și tu trebuie să găsești răspunsul sau soluția în interiorul tău.



Scapa de anxietate


Așadar, aș dori să-ți împărtășesc cunoștințele mele despre motivele fundamentale exacte ale anxietății și cum poți face față anxietății.


Am putut afla de unde provin anxietățile mele și cum să le gestionez prin meditație. Prin meditație, am realizat că

  • toate motivele anxietății provin din mințile mele acumulate: viața trăită și obiceiurile moștenite de la strămoșii mei. De exemplu, dacă noi avem o condiție mentală care provoacă furie, noi vom exprima furie sau vom încorpora multă ură în mintea noastră, apoi vom exprima ură. Toate motivele stresului și anxietății provin din mințile noastre. Atunci metoda ar trebui să fie cea care elimină acele minți de stres și anxietate.

Meditația este aruncarea tuturor acestor minți false; prin meditație am învățat să mă uit în mintea mea și să elimin toate rădăcinile gândurilor mele negative care sunt cauzele principale ale stresului și anxietății mele.


Când am privit profund înapoi la viața mea trăită,

  • am realizat că eu am acumulat atât de multe minți negative, cum ar fi toate momentele de ură, gelozie, furie, frică, suspicii, atașamente față de oameni etc. Am putut să văd că eu nu am excretat niciodată tot căcătul mental nici măcar o dată în toată viața mea 😮. Am început să arunc toate mințile care îmi provocau toate anxietățile. Iar practica mea de meditație a început să funcționeze. Toate aceste minți au început să dispară.


După ce am curățit și aruncat mințile mele,

  • în primul rând, toate gândurile și obiceiul meu de a gândi prea mult au dispărut, iar anxietatea a dispărut în mod natural pe măsură ce mi-am golit mintea.


  • De asemenea, nu a trebuit să mă prefac și să mă forțez să-mi schimb comportamentul. Mintea mea a devenit în mod natural calmă și confortabilă, deoarece rădăcinile minților mele negative care îmi provocau stresul și anxietatea au dispărut prin practicarea meditației.


  • Așa cum spune poemul de mai sus, când am eliminat sinele meu fals, care este viața mea trăită și obiceiurile mele, numai Adevărata Minte a rămas. Atunci, m-am putut ilumina de mintea calmă autentică, care este mintea mea originală.


Apoi am devenit confortabil și fericit tot timpul. Sper ca și tu să poți experimenta această mare pace interioară după ce cureți și arunci mințile care sunt anxietățile tale.


Metoda de meditație este simplă și ușor de urmat, dar rezultatul este de asemenea fantastic. Haideți să trăim fără stres și anxietate și să trăim fericiți împreună, curățind și aruncând toate mințile noastre false.🙏




45 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page