top of page

Cum Poți Obține Pacea Interioara?

Unul din principalele motive care ne fac să nu avem pace interioară este mintea noastră plină de obsesii. Atâta timp cât noi suntem obsedați de ceva, noi niciodată nu vom avea o pace interioară de neclintit.


De exemplu,

Oamenii care au multe atașamente față de corpul lor au multe minți obsesive despre corpul lor. Oamenii care trăiesc și mor în iubire au multe minți obsesive despre iubire.


Din nefericire, cu cât ești mai obsedat de ceva, cu atât îți dorești mai mult și cu atât este mai greu să fii satisfăcut / mulțumit de acel lucru, deoarece această minte a fost deja înmagazinată în mintea ta. Această minte a obsesiei este principalul motiv care ruinează corpul și mintea ta.


Așadar, ceea ce am făcut eu pentru a obține pacea interioara a fost

"Să mă scap de mințile obsesive"


După cum bine știi, chiar dacă noi ne-am forțat să oprim dorințele obsesive, noi nu le-am putut opri. Dar odată ce tu elimini cauza obsesiei din mintea ta, tu poți fi liber de ea. Când noi suntem liberi de mințile obsesive, noi putem obține cu adevărat pacea interioară.


Pacea interioara

Când am renunțat la gândurile și mințile mele obsesive pe care le-am acumulat din viața mea trăită, eu am devenit foarte confortabil. În timp ce curățam, de asemenea, am realizat: "Ah, aceste minți pe care le aveam de fapt nu au existat în lume (ele erau false) și de asemenea, nimeni altcineva nu are aceste minți". Dar când mintea mea era dominată de aceste minți obsesive, eu nu puteam să admit că este o minte falsă, pentru că era atât de dureros.


Dar, pe măsură ce mi-am golit mintea, treptat atașamentele mele au dispărut. Stresul și anxietatea mea de a nu poseda de asemenea a dispărut. De asemenea, am putut înțelege clar că este doar o minte falsă. Am putut găsi calmul și pacea interioară. Fără atașamente, mi-a fost ușor să realizez lucruri pe care nu le puteam realiza înainte.


Mulți oameni au vrut să afle calea de a renunța și elimina mințile obsesive de atașamente pentru a se elibera, pentru a fi liberi, pentru a fi fericiți. Acum există o metodă - o soluție. Acum oricine poate fi liber de cauzele stresului și poate trăi cu mintea sa originală cu înțelepciune. Pentru persoanele care doresc să obțină pacea interioara de nezdruncinat, eliberându-se de mințile obsesive, toată compasiunea mea este cu voi. 🤗 🌱 🤗





89 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page