top of page

Anxietate. De Ce Sunt Mereu Anxios?

Motivul pentru care tu ești mereu anxios este că tu ai multe gânduri anxioase în mintea ta.


Când tu ai fost născut, tu ai primit un corp. Împreună cu acel corp, tu ai primit toate obiceiurile de la părinții și strămoșii tăi în fiecare celulă a corpului tău. Din acel moment, tu ai început să-ți întipărești în minte amintirea vieții tale care este karma ta.


Corpul tău este exact ca un aparat foto, cu ochii, nasul, urechile, gura și corpul însuși. Tot ce ai văzut, auzit, mirosit, gustat și simțit sunt toate imagini în creierul tău ca o rolă de film. Acolo tu ai zeci de mii de astfel de 'imagini' din întreaga ta viață trăită. Deci toate gândurile pe care le ai provin din acele amintiri.


De aici vine toată anxietatea.


Toate gândurile tale anxioase provin din acele tipuri de imagini pe care tu le posezi în mintea ta, de aceea tu ai anxietate. Tu vezi, auzi, simți și gândești mereu despre lucrurile pe care tu le ai în mintea ta. Este o lume a minții tale! Acea lume mentală de imagini pe care tu ți-ai făcut-o este mintea ta, este lumea minții umane, care este falsă și tu trăiești în ea.


Fii liber de anxietate

Se pare că "hei, eu trăiesc în lume și totul este real". Dar, de fapt, tu trăiești în lumea minții tale - care este doar o iluzie făcută din imagini false. De aceea, toate gândurile și acțiunile tale se bazează pe acele imagini pe care mintea ta falsă de iluzii le păstrează - toată anxietatea ta.



De aceea tu ai anxietate.



Eu am reușit să elimin anxietatea din mintea mea prin meditație. Dacă tu continui să arunci complet acea minte falsă, nu numai că tu devii liber de stres și anxietate, tu de asemenea găsești mintea ta reală - sinele tău real.


Mintea ta reală există deja acolo, îngropată în mintea ta anxioasă. Dorința de a fi liber de anxietate este dorința subconștientă de a găsi acea Minte adevărată. Dar noi o căutăm mereu undeva în afară, dar ea nu există acolo, pentru că ea există în interiorul tău. Dacă ar fi fost în afară, toată lumea ar fi găsit-o deja până acum, internetul există de zeci de ani!


Gândurile și sentimentele creează anxietatea și, pentru că tu ești prins în acele imagini false, este ca în iad, nu-i așa? Tu nu vrei anxietatea, dar ea continuă să apară, nu-i așa? Te înțeleg! Dar odată ce tu găsești acea pace interioară, liberă de anxietate, este ca în rai, este adevărată fericire - libertate și eliberare.! Nu sunt religioas, dar am realizat că despre asta se vorbește în toate scripturile, cu toții ne-am făcut în mintea noastră o lume proprie mentală falsă de iluzii și minciuni și noi trăim acolo.


Scapă de anxietate

Dar până acum, noi nu am știut cum să curățăm și să eliminăm anxietatea din mintea noastră, înainte nimeni nu a fost capabil să ne arate și să ne învețe acest lucru. Dar acum metoda există și tu trebuie să găsești adevărata Minte în interiorul tău.


Găsește libertatea și pacea în mintea ta adevărată și metoda de a trăi ca în rai. Tot ce trebuie să faci este să-ți cureți mintea, care este plină de minciuni - gânduri și imagini false, și asta-i tot.


Fii liber de anxietate

Dacă tu elimini toată acea minte care este falsă și devii adevărata Minte, atunci toată anxietatea dispare. Tu niciodată nu vei mai fi anxios.







33 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page