top of page
Scapă de obiceiuri - Meditatie Ghidată

Iluminează-te de Adevăr
Fii Liber de Obiceiuri

Ce sunt obiceiurile?

Obiceiurile sunt importante. Până la 90 la sută din comportamentele noastre de zi cu zi sunt bazate pe obiceiurile noastre. Aproape tot ce facem noi zilnic, în fiecare zi, sunt pur și simplu obiceiuri.

Obiceiurile pe care noi le avem sunt obiceiurile pe care le-am moștenit la naștere de la strămoșii noștri, combinate cu viața noastră trăită; acestea sunt obiceiurile.

Metoda pentru a curăța obiceiurile tale

Dacă tu nu elimini aceste obiceiuri, este extrem de dificil să-ți schimbi obiceiurile, iar obiceiurile nu sunt ușor de fixat. Pentru a-ți schimba obiceiurile, tu trebuie să elimini obiceiurile, care sunt adânc înrădăcinate în mintea ta. Prin metoda noastră de meditație tu poți curăța și elimina toate obiceiurile tale. Obiceiurile pot fi curățate, apoi tu poți trăi o viață liniștită.

Scapă de obiceiuri - Meditatie Ghidată

Pentru a te curăța și scăpa de obiceiurile tale care sunt în tine meditația este necesară

Puterea de a renunța

Ai experimentat vreodată puterea de a renunța? A renunța nu înseamnă a suprima sau uita. Cu ajutorul metodei noastre de meditație, tu poți efectiv să scapi de toate obiceiurile tale. Te rog urmărește acest videoclip și încearcă această puternică și eficientă metodă de meditație pentru a trăi o viață împlinită și fericită. 

bottom of page