top of page
Flower in Sunlight
Meditatie Oradea

Locul unde tu îți găsești sinele tău adevărat

Deblochează-ți adevăratul potențial 

Meditatie Oradea

CE ESTE MEDITAȚIA?
CUM ÎNVĂȚ SĂ MEDITEZ?

Gandeste-te în felul următor. Dacă fața ta este murdară, ce faci? Tu o speli, nu-i așa? Dacă coșul de gunoi este plin, ce faci? Da, tu îl golești. Același lucru este valabil și pentru minte. La Meditație Oradea noi avem metoda de a ne curăța mintea sau goli mintea când ea este plină.  Mintea noastră este plină de milioane de gânduri iluzorii din viața pe care noi am trăit-o. Meditația noastră este o metodă sistematică și eficientă să ne curățăm mintea și să ne întoarcem la starea de spirit despre care toate religiile, ideologiile și filozofiile vorbesc și să trăim acolo.

Meditatie

CE ESTE MINTEA?
CUM NE PUTEM ELIBERA MINTEA?

Dacă cămașa este murdară și pătată, noi trebuie să o spălăm. Dacă vrem ca acea cămașă să fie curată și fără pete, noi trebuie să înțelegem de unde au apărut petele.  De exemplu, dacă este o pată de ulei, atunci tu trebuie să folosești detergentul potrivit și să folosești apă caldă, deoarece uleiurile se dizolvă bine în apă caldă. Dacă este o pată de sânge, atunci nu ar trebui să folosești apă caldă, deoarece apa caldă va face sângele să se întărească. În acest caz, vei folosi apă rece. Când noi înțelegem ce este ceea ce dorim să curățăm și când avem metoda potrivită, atunci noi putem curăța cu adevărat efectiv și eficient.

La fel este și cu mintea noastră, dacă noi înțelegem care este cauza stresului, anxietății și durerii noastre și dacă noi avem o metodă și o urmăm, atunci noi ne putem curăța mintea efectiv și eficient.

În mod normal, oamenii nu știu exact ce este mintea.  De aceea ei de asemenea nu știu ce să facă cu mintea lor. Această meditație te învață ce este mintea cu exactitate și te ajută să îți cureți mintea, astfel încât să poți trăi cu o minte adevărată. 

CE ESTE CEEA CE
EU AM ÎN MINTE?

Fiecare persoană are o mulțime de gânduri. Fie că este vorba despre familie, carieră, viitor sau sănătate. Noi avem griji în mintea noastră, gânduri negative, anxietate, stres, frustrare, furie, curiozități, întrebări și îndoieli. Ele sunt ca niște pete în mintea noastră. Pentru a curăța aceste pete, noi trebuie să înțelegem 'mintea mea'. Noi trebuie să înțelegem 'mintea umană'.

Mintea Umană / Mintea Universului

Mintea umană poate fi explicată folosind analogia unei camere foto. Ce face o cameră foto? O cameră foto face poze. Dacă avem un măr și aparatul foto face o poză mărului, poza mărului nu este de fapt mărul real. Este doar o imagine. Corpul uman funcționează exact la fel. Cu ajutorul celor cinci simțuri - ochii, nasul, gura, urechile și corpul - noi facem poze și stocăm toate experiențele noastre în mintea noastră sub formă de imagini.

De la naștere, noi am funcționat ca o cameră de filmat, creând această lume mentală în mintea noastră. Orașul nostru natal, ceea ce noi am trăit de-a lungul copilăriei noastre, viața școlară, serviciul, problemele legate de bani, relațiile și tot ceea ce noi am experimentat. Noi am făcut poze și le-am stocat în mintea noastră creând această bandă video numită 'Lumea minții', iar acestea sunt imprimate în creierul nostru. Tu faci continuu un film video cu întreaga ta viață trăită. Aceasta este ceea ce este mintea umană. Toate gândurile și emoțiile tale provin din aceste amintiri ale vieții trăite.

Se pare că tu trăiești în lume, care este reală, însă tu nu trăiești în lume. Tu ai făcut un video film al lumii minții tale și tu ai trăit în acel video in mintea ta. Noi niciodată nu am renunțat la aceste imagini. Acesta este adevăratul motiv pentru care apare stresul, anxietatea, depresia, durerea, povara, curiozitatea, întrebările despre viață, ceea ce duce, de asemenea, la o sănătate precară.

Golirea Minții

Încetează să Suprimi - Începe să Elimini

Când tu arunci mintea falsă și negativă și devii adevărata Minte,  care este Adevăr, tu vei deveni fericit pentru că adevărata Minte este Mintea pozitivă.

CUM SĂ MEDITEZI CU SUCCES?

Cea mai bună cale de a învăța cum să meditezi este să fii ghidat de un expert în meditație. Când tu te înscrii la cursul nostru de meditație, noi îți vom explica cum să meditezi pas cu pas. Noi te vom ghida cu metoda noastră de meditație care îți va permite să te eliberezi complet de această lume falsă a minții. 

  • Tu vei găsi sinele tău adevărat.

  • Tu vei fi complet liber de stresul vieții de zi cu zi

  • Mentalitatea slăbită este îmbunătățită.

  • Tu te poți elibera de 'eul' fals și poți găsi adevărata libertate și fericire.

  • Tu poți avea recunoștință pentru viața de zi cu zi și recunoștință pentru toate lucrurile din viața ta.

  • Tu vei simți o continuă și fundamentală schimbare în practică, nu în teorie.

Meditatie Oradea.
Ești curios
Cum meditatia te poate ajuta

să-ți depășești obstacolele?

să-ți rezolvi problemele?

să-ți găsești pacea interioară? 

să-ți găsești sinele tău adevărat?

să scapi de stres și anxietate?

să scapi de gândurile obsesive? 

să devii fericit și împlinit?

să devii sănătos? 

să ai relații mai bune cu ceilalți?

să scapi de dezordinea minții și să trăiești în momentul prezent?

să devii o Persoană Completă și să trăiești veșnic?​

să găsești răspunsul la toate întrebările tale?

Fericit
bottom of page