top of page

Cum Pot Să-mi Distrug EGO-ul (sinele)?

Eu am început să meditez pentru a-mi curăța milioanele de gânduri iluzorii, negative și dezordonate și bagajul emoțional, pentru a fi mai calm.


Urmând îndrumările ghizilor de meditație, m-am uitat la ce am în mintea mea, am reflectat asupra lor și le-am eliberat.


Am fost surprins să descopăr cât de prins eram în trecutul meu. În fiecare moment al vieții mele, îmi puteam vedea vechiul meu sine încă vorbind, plângându-se și suferind din cauza unor lucruri care au trecut deja.


Am realizat că acesta este motivul pentru care mintea mea era în permanență frământată și niciodată liniștită. Mi-a fost milă de vechiul meu sine, așa că l-am reasigurat că totul s-a terminat acum, dorindu-mi să treacă peste trecutul care nu mai există.


Ego; Prizonier

Pe măsură ce am continuat să meditez, am realizat că acest vechi eu nu era de compătimit. El nu se va schimba niciodată pentru că el este o conștiință fără viață. Așadar, a trebuit să învăț cum să-mi distrug ego-ul și a trebuit să-l forțez afară din mintea mea.


Pentru că el încă îmi ocupa mintea, nu puteam decât să fiu afectat de el; el gândea mereu prea mult, era morocănos, plin de nevoi și iritabil. A fost dificil să încerc să-i ignor vocea, așa cum nu este ușor să ignori mizeria urât mirositoare dintr-o cameră.


La fel cum cea mai bună soluție ar fi să cureți mizeria pentru ca aceasta să nu mai pută, eu a trebuit să-mi elimin eu-l sau ego-ul din mintea mea.


Mi-am amintit și am reflectat cu sinceritate asupra tuturor minților implicate și le-am eliberat prin meditație. Cu cât mai mult vechiul meu eu dispărea din mintea mea, cu atât mai ușor devenea să fiu în controlul propriului meu corp și al minții mele.


Cum pot să-mi distrug ego-ul?


ADN

Pe măsură ce am continuat pe calea meditației, eu am învățat cum să-mi distrug ego-ul și un surprinzător Adevăr s-a dezvăluit.


A fost faptul că mintea umană a fost transmisă de la o generație la alta prin adânci obiceiuri.


Adevăratul dușman cu care trebuia să lupt nu era doar acest eu fragil care s-a format de-a lungul scurtei mele vieți - a fost întreaga colecție de minți umane care s-au acumulat de-a lungul istoriei omenirii. Este o fantomă prinsă în interiorul formei umane, cu atașamentele sale persistente pentru viață și, prin urmare, existența care nu a putut să se întoarcă la Duhul și Spiritul viu, la Energie și Lumină.


Inițial am bătut la ușa acestei meditații, gândindu-mă că m-ar putea ajuta să mă simt mai bine în viață. Dar s-a dovedit că, de fapt, a fost ușa către Adevăr, transformând oamenii să devină Duhul și Spiritul Universului.


A fost din ignoranța mea că eu am crezut că, dacă eu muncesc din greu și mă înțeleg bine cu oamenii, este o viață decentă. Credeam, de asemenea, că eu voi fi salvat dacă eu practic în religia mea cu sârguință și că îmi trăiesc viața după propria mea voință. Cu toate acestea, în ciuda ignoranței mele, Universul m-a ghidat tot timpul - ducându-mă exact acolo unde trebuie să ajung.


Distrugerea ego-ului și găsirea sinelui adevărat nu este o opțiune, ci o necesitate. Sper că toată lumea învață cum s-o facă.







31 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page