top of page

Adevărul te va Elibera

Adevărul te va elibera?


Absolut. Cu siguranță Adevărul te va elibera. Cunoașterea Adevărului și trăind conform Adevărului îi poate elibera pe oameni de o viață de suferință și agonie. Sunt recunoscător pentru practica de meditație pe care am făcut-o și cum m-a condus spre Adevăr.



Adevărul te va elibera

Reamintește-ți tot timpul


Tu ești o persoană care știe ce este Adevărul și ce este falsitatea: golul Universului este Adevărul care există, în timp ce nenumăratele gânduri umane sunt o iluzie care nu există.


Cu toate acestea, din când în când, tu îți lași judecățile tale să întunece și să acopere Adevărul.


Aceasta pentru că tu încă mai ții de ceea ce-ți place și ce nu-ți place, concepțiile tale despre ce este bine și ce este rău și discerni dacă ceva va fi benefic pentru tine sau nu.


Dar, din fericire, fiind capabil să deosebești Adevărul de falsitate îți dă o mare putere de a nega aceste gânduri false, astfel încât să poți evita să creezi mai multă karma.


Tu trăiești o viață încântătoare pe măsură ce te scapi de falsitate în fiecare zi și te apropii tot mai mult de Adevăr.


Tu ești o persoană care a ajuns să fie iluminată că totul în această lume este o reprezentare a Universului și că noi toți suntem unul.


Cu toate acestea, din când în când, conștiința ta este blocată în corpul tău și tu faci greșeala să crezi că acest corp este cine ești tu.


Aceasta deoarece ceva egocentrism încă mai rămâne în tine, ceea ce te face să dorești superioritate față de ceilalți, în același timp evitând să te sacrifici pentru ei.


Dar, din fericire, pentru că tu ai realizat clar că noi toți suntem Universul ca Duh și Spirit, acest lucru te motivează să te străduiești să coexiști cu ceilalți. Atunci este când viața ta devine frumoasă, o viață a Raiului pe pământ, când tu poți vedea Universul în ceilalți.


Tu ești o persoană care a scăpat de obiceiuri, folosind acest corp ca pe o unealtă, când este nevoie.


Cu toate acestea, din când în când, obiceiurile rămase pun stăpânire pe tine și tu ești neputincios.


Aceasta pentru că dezrădăcinarea tuturor obiceiurilor nu este o sarcină ușoară, de aceea este un miracol că există o cale - o metodă prin care tu poți scăpa de ele.


Te face să fii incredibil de recunoscător de fiecare dată când tu vezi cât de multe din obiceiurile tale, cum ar fi inferioritatea, procrastinarea, lenea sau dependența, au dispărut. Trăind o viață controlată de aceste obiceiuri era absolut mizerabil.


Tu ești atât de binecuvântat că ai găsit calea să cunoști Adevărul și să devii Adevăr în această singură și unica viață. Tu ești cu adevărat binecuvântat.





40 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page