top of page

Meditația Mi-a Schimbat Vața

Doresc să vă împărtășesc povestea mea despre cum această meditație mi-a schimbat viața.

Mă aflam în cea mai disperată perioadă a vieții mele, când o prietenă mi-a vorbit despre această meditație. Ea mi-a spus că, prin această metodă de meditație, tu poți să elimini cauza principală a problemei. Prietena mea vorbea cu adevărată convingere. Încă înainte de a merge la centrul de meditație, am decis că voi începe această meditație.

Până în acel moment, încercasem deja atât de multe lucruri diferite pentru a-mi vindeca mintea. Luasem medicamente și somnifere în fiecare noapte timp de 8 ani. Am trecut pe la 4 psihologi, psihiatri, grupuri de auto-ajutarere, exerciții fizice intensive, yoga, mindfulness, am ascultat CD-uri de meditație, exerciții de respirație, am citit Biblia și Sutrele Budiste. Dar toate acestea au oferit doar o ușurare temporară.

Beneficiile Meditatiei

După o săptămână de meditație, m-am putut odihni cu adevărat în pace. A fost ca și cum aș fi ajuns într-un refugiu sigur. Foarte ciudat, slujba mea s-a încheiat brusc, deoarece mi s-a spus că nu mai era nevoie de mine la locul de muncă. Am început să merg la centru de meditație în fiecare zi și, după 6 luni de meditație, am mers la centrul de meditație în Korea de Sud.

Acolo am ascultat aceste prelegeri uimitoare despre Univers și Adevăr. Era ceva ce nu mai auzisem până atunci. Oamenii și metoda de meditație. Exista o mare energie de unitate și un scop clar de a merge în adevărata lume.

Universul mă scotea din iad (iadul minții mele)

Odată ce am început să privesc înapoi la viața pe care eu am trăit-o, am putut vedea că motivul pentru care eu am suferit atât de mult a fost egocentrismul meu. Mi-am trăit întreaga viață în interiorul minții mele, crezând mereu că eu sunt o persoană dreaptă și că eu am întotdeauna dreptate. Ca urmare, am avut atât de multe conflicte cu oamenii și nu puteam să-i accept pe ceilalți. Stresul și anxietatea erau create de mintea mea.

În timpul procesului de meditație, în mod natural am renunțat la somnifere și redus medicamentele. Acest lucru a făcut o diferență masivă în ce privește bunăstarea mea. Episoadele mele maniacale și depresia au dispărut în mod natural, până în punctul în care nu am mai avut nevoie să merg la spital. Relația cu tatăl meu s-a îmbunătățit foarte mult, deoarece am realizat că eu am făcut și am păstrat toate aceste judecăți despre el în mintea mea.

Încă de la o vârstă fragedă m-am simțit mereu ca un marginalizat. Obișnuiam să mă stresez foarte ușor la serviciu și îmi era farte greu să interacționez cu oamenii, deoarece mă simțeam mereu jenat. Probabil că oamenii credeau că eu eram o persoană fericită, însă eu mă simțeam foarte singur și deseori plângeam până adormeam. Pe măsură ce am învățat să mă eliberez de mintea mea, singurătatea mea a dispărut și am găsit bucurie în viața mea de zi cu zi. Relațiile mele cu oamenii s-au îmbunătățit și pot accepta oamenii așa cum sunt. Am devenit mult mai apropiat de oameni pentru că acum mintea mea este clară și mă simt confortabil în orice situație.

De asemenea, eliminând obiceiurile mele, în mod natural am slăbit foarte mult. Am slăbit 18 kg. La acest lucru m-a ajutat și meditația prin acțiune și de asemenea alimentația, self-balancing food.

Am învățat că doar trăind pentru mine însumi nu aduce fericire de durată. Noi trebuie să trăim o viață adevărată. Noi trebuie să găsim sinele nostru adevărat. Această meditație are metoda pentru a ne găsi sinele nostru adevărat. Recunoștința, fericirea și libertatea, toate există în mintea noastră.

Universul este originea noastră și adevărații noștri părinți. Dacă noi ne întoarcem la Univers, noi putem trăi întotdeauna bine. Să avem încredere în Univers și să ne întoarcem acasă. Să-l găsim în interior.

Mulțumesc foarte mult învățătorilor și fondatorilor acestei frumoase metode de meditație.

David

bottom of page