top of page

Toate Răspunsurile Sunt în Tine. Acum Este Timpul să Acționezi.


Toate Răspunsurile Sunt în Tine


Secretul unei vieți fericite se află în tine. Tu îl știi deja. Tu ai deja răspunsurile și soluțiile de care tu ai nevoie. Provocarea este să fii deschis să le primești și apoi să acționezi în consecință. Toate răspunsurile sunt în tine. Este timpul să acționăm, la urma urmei, noi știm deja tot ce trebuie să știm.


Acum Este Timpul să Acționezi

Secretul unei vieți fericite

● Acționează: Învață din trecut, dar nu-l lăsa să te țină pe loc.


● Renunță la trecut: Nu-ți fie teamă să faci greșeli sau să eșuezi - tu niciodată nu vei învăța dacă nu încerci.


● Nu-ți fie teamă să reușești: și să nu-ți fie teamă de succes! Dacă tu îți dorești ceva suficient de mult și muncești din greu pentru acel lucru, fii atent și învață din experiențele tale de-a lungul drumului, atunci, indiferent ce se va întâmpla mai departe în viața ta, tu vei găsi întotdeauna o cale să mergi mai departe cu grație și determinare.


Noi știm deja totul

Tu știi deja ce trebuie să faci. Tu ai răspunsurile și puterea de a schimba situația. Tu poți începe prin a-ți schimba părerea despre tine însuți, apoi schimbându-ți viața.


Tu ești în control pe gândurile tale și, odată cu asta, tu ai putere asupra tuturor celorlalte lucruri din viața ta. Singurul lucru care te reține este tu însuți - propriile tale convingeri limitative și îndoiala de sine - și odată ce tu realizezi acest adevăr prin tine însuți, nu va fi nimic să te oprească să schimbi fiecare aspect a ceea ce ești și ce se întâmplă în jurul tău!


Tu știai asta și în trecut

Tu știai că tu îți poți dezvolta afacerea. Tu știai că tu poți face o diferență în lume și ajuta mai mulți oameni. Tu știai că este timpul să acționezi.


Tu de asemenea, probabil știai că va veni ziua când va trebui să renunți la ceva vechi, ceva care te împiedică să-ți atingi potențialul maxim în viață - fie că este o relație nesănătoasă sau o problemă nerezolvată din trecut - și să primești în schimb noi oportunități în viața ta. Dar poate că nu ți s-a părut real până acum...


Ce s-a schimbat?

Uite cum stă treaba: tu nu mai ești aceeași persoană care erai înainte. Tu ai crescut și te-ai schimbat, maturizat și evoluat. Tu ești o persoană diferită de cum erai acum 10 ani și chiar acum cinci ani.


Tu ai noi cunoștințe și experiențe care modelează cine ești tu acum. Lumea s-a schimbat de atunci - tu trebuie să te adaptezi de asemenea la aceste schimbări!


Să ne folosim de aceste beneficii

S-ar putea să nu poți controla tot ce se întâmplă în viața ta, dar cu siguranță tu poți avea un cuvânt de spus asupra modului în care reacționezi la ceea ce se întâmplă. Tu ești singurul care poate decide ce fel de persoană vrei să fii, cât de mult efort și determinare depui în a obține ceea ce îți dorești de la viață și dacă obiectivele tale sunt sau nu realizabile. Totul ține de alegerea și efortul personal - și nimeni altcineva nu poate lua aceste decizii pentru noi, decât noi înșine!


Meditație - Acțiune

Concluzie

Știind ce trebuie să faci este util, dar să acționezi este și mai important. "Inacțiunea dă naștere la îndoială și frică. Acțiunea generează încredere și curaj". Așadar, haideți să acționăm astăzi să facem o schimbare de care să fim mândri. Haideți să nu mai spunem că vom face mai bine mâine și să acționăm. Nu mai căuta scuze și nu-ți fie frică - tu ești mai puternic decât crezi tu că ești. Viitorul este în mâinile tale acum.
11 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page