top of page

Cum să Devii Confident?

Răspunsul este foarte simplu.

Calea de a fi confident este când nu există cauze care te fac să nu fii confident, în mintea ta. Atunci tu devii confident.


De exemplu, tu nu ești confident să vorbești oamenilor când faci prezentări.

Motivul pentru care tu nu ești confident este cu siguranță în tine. Doar că noi nu am știut cum să ne înțelegem mintea noastră cu exactitate, oricum motivul lipsei de confidență este stocat 100% în noi. Tu prezinți cu prezentarea pe care tu ai memorat-o în mintea ta, nu-i așa? În același fel, nu este și cauza lipsei de confidență tot în tine?


Cum să devii confident. Meditatie Romania

Există multe sugestii pentru a fi confident. Îndreaptă-ți umerii, vorbește clar, vorbește tare, respiră adânc, bea o țuică, hipnotizează-te, etc. Sună bine nu?


Dar, după cum știi, motivul fundamental este în continuare în mintea ta. Chiar dacă noi schimbăm suprafața, asta nu înseamnă că mintea noastră s-a schimbat fundamental. Putem să ne prefacem că suntem confidenți. Dar, după cum ai experimentat deja, să te prefaci este atât de greu și de stresant și te simți ciudat și incomod. Acea minte suprimată va ieși în cele din urmă la suprafață. Poate că alții vor fi păcăliți, dar noi nu ne putem păcăli pe noi înșine.


Acum, de ce nu încetăm să ne suprimăm mintea și să încercăm să eliminăm cauza minții? Acum există o cale, o metodă să ne uităm în mintea noastră, și să eliminăm cauzele minții care ne fac să ne pierdem confidența (încrederea în noi).


Cum să devii confident. Meditatie Romania

Înainte eu eram cel care nu avea confidență. Și pentru mine a fost un lucru important. Niciodată nu am putut să stau în fața publicului și să le vorbesc oamenilor. Indiferent ce făceam, a fost foarte greu pentru mine să fiu confident.


Dar, după ce am eliminat cauzele inconfidenței din mintea mea, eu am reușit să mă regăsesc pe mine, sinele meu adevărat care este confident. Persoana care nu avea confidență să vorbească și să prezinte, eram eu. Dar acum eu am confidență și pot să mă bucur de situații în mod natural. Aceasta deoarece cauza fundamentală a minții a fost rezolvată.


Întradevăr Funcționează. Tu te poți schimba, cum și eu m-am schimbat.


Confidența nu se obține adăugând, memorând, pretinzând sau decorându-ți suprafața, ci atunci când mintea ta devine naturală și confortabilă, când cauza lipsei de confidență dispare din mintea ta, atunci tu ai conferință.

35 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

1 Comment


Steven Trpenov
Steven Trpenov
Jun 07, 2023

Very simple - occam's razor!

Like
bottom of page