top of page

Recunoștința Aduce Fericire

Care este cel mai eficient mod de a practica recunoștința în fiecare zi?


Să găsim recunoștința în noi


Având o inimă recunoscătoare este condiția esențială pentru adevărata fericire, bucurie și o viață de succes.



Meditatie; Recunoștință


Oamenii fără recunoștință: Fericirea și plăcerea simțită fără o inimă recunoscătoare este o fericire temporară bazată pe stimularea și plăcerea care satisface cele cinci simțuri ale omului. O fericire avută, prin ceea ce vedem, auzim, mirosim, gustăm și simțim cu corpul nostru este căutarea fericirii bazate pe stimulare și posesie. Aceasta duce curând la plictiseală apoi rătăcim din nou căutând o nouă plăcere senzorială; călătorind, făcând cumpărături, mâncând mâncăruri delicioase și căutând să găsim fericirea în afara noastră. Cu infinita noastră lăcomie umană și simțind limitările timpului și banilor, nemulțumirea este inevitabilă. Nu este ușor să controlezi dorințele și emoțiile umane.


Lumea ne oferă tot ce avem nevoie. Cu toate acestea, oamenii sunt atât de prinși într-un sentiment de lipsă și neajunsuri, și astfel, ei nu pot vedea ceea ce ei au deja. Ei au doar mintea înfometată care dorește să aibă mai mult. Adânc în interior, există mintea că nu este suficient, tot timpul, pentru că ei nu au Adevărul în interiorul lor - numai realitatea insuficientă care este incompletă poate fi văzută și experimentată. Aceasta este 'Cauză și efect'.


Oamenii își trăiesc viața în funcție de ceea ce ei au în mintea lor. O inimă plină de recunoștință creează tot felul de minți pozitive. Prin urmare, ea va aduce consecințe pozitive.


Meditația te poate ajuta să găsești recunostinta în interiorul tău: Meditația este aruncarea minții false. Prin auto-reflecție, tu poți înțelege că tu ai fost legat de concepțiile și obiceiurile false care s-au format în viața ta și care îți aduc nesfârșite sentimente de lipsă și nefericire. Tu te poți vedea pe tine însuți care încearcă să găsească o fericire falsă. Și astfel tu vei ajunge să cunoști de ce nu reușești să ai adevărata fericire și recunoștință, deși tu ai avut multe experiențe interesante în viața ta.



Meditatie; Recunoștință; Mulțumesc

Numai Adevărul rămâne în mintea ta, odată ce tu arunci mintea falsă, care este cauza nefericirii. Apoi tu poți realiza că totul există în interiorul tău. Tu vei găsi adevărata fericire și o viață plină de bucurie. Toate condițiile pentru fericire ne sunt deja date de Univers. Odată ce tu cunoști căile lumii după ce ai obținut iluminarea, nu vor mai exista nici blocaje, nici piedici în viața ta. Tu poți afirma realitatea și poți face planuri realiste și astfel viața ta va fi de succes. Recunoștința aduce fericire. O inimă pozitivă și recunoscătoare face binecuvântări în viață. Astfel, tu poți trăi cu adevărat bine în realitate.





81 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page