top of page

Cum Pot Să-mi Fac Creierul Mai Ager, Inteligent și Rapid?

De la Fundația Națională Pentru Știință,


Oamenii au

peste 60.000 de gânduri pe zi.

peste 80% sunt negative.

peste 95% sunt repetate din ziua precedentă.


Cu toții știm că, dacă noi avem atât de multe gânduri în mintea noastră, este ușor să ne pierdem atenția și concentrarea. De exemplu, dacă camera sau biroul tău este dezordonat cu o mulțime de lucruri împrăștiate peste tot, va fi greu de gestionat. Dar dacă camera/biroul este curat și ordonat, gama de activități se va extinde, iar eficiența muncii tale va crește foarte mult. Capacitatea creierului nostru este la fel. Capacitatea creierului se va reduce dacă sunt prea multe distrageri în mintea noastră. În plus, stresul provine din gânduri și este cel mai mare dușman pentru sănătatea creierului.


Există atât de multe metode despre cum să gestionezi și să cureți lucrurile fizice în lume. Dar nimeni nu ne-a spus metoda exactă de rezolvare și curățare fundamentală a minții noastre. Odihnindu-ți corpul nu înseamnă că-ți poți odihni mintea în mod fundamental. De asemenea, noi avem nevoie de o metodă exactă cum să ne odihnim și să ne eliberăm mintea noastră. Acum există metoda cum să renunți și să-ți cureți mintea și cum să-ți găsești și să-ți recuperezi adevărata Minte din interior.


Meditatie Ghidată. Meditatie Romania

În adâncul minții noastre, sunt atât de multe gânduri pe care noi le-am acumulat din viața noastră trăită. De exemplu, tot trecutul (momentele în care ai avut un conflict cu alții, amintirile în care ai eșuat etc.), îngrijorarea pentru viitor etc. Toate astfel de gânduri ne împiedică să punem în acțiune. De asemenea, împiedică creierul să lucreze cu acuitate și intuitivitate. Pentru că noi acționăm și gândim exact în funcție de ceea ce noi avem în mintea noastră.


Odată ce tu arunci toate mințile negative, creierul tău devine mai ager, mai inteligent și mai rapid. Odată ce tu îți cureți și limpezești mintea, Adevărata Minte, care este Mintea noastră originală, se dezvăluie. Cu această Minte, tu poți avea abilități extraordinare și potențialul tău interior, deoarece această Minte este înțelepciunea însăși. Nu mai există piedici în interior, tu devii mai intuitiv și mai inteligent. De asemenea, tu poți înțelege rapid esența.


Înțelepciunea și Adevărul sunt deja în tine, tu trebuie să le găsești. 🌱






26 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page