top of page

Ce Este Adevărata Fericire? Am tot ce mi-am dorit și tot nu sunt fericit. De ce?

Oamenii sunt mereu în căutarea fericirii care nu se schimbă niciodată.

Toate lucrurile materiale din această lume pot părea reale, dar ele nu sunt reale pentru că ele sunt temporare. Oricât de atrăgătoare sunt pentru noi, aceste lucruri care se schimbă nu ne pot oferi niciodată fericirea durabilă, deoarece ele nu sunt eterne și drept urmare nu sunt adevărate. Oricât de multe din aceste lucruri temporare posedăm, noi rămânem mereu cu un sentiment de gol în interiorul nostru.


Oamenii cred că lucrurile materiale le vor oferi fericirea. Acestea îți pot da o fericire de moment, dar nu durează mult. Acest tip de fericire, care dispare când lucrurile materiale dispar, nu este adevărată fericire. Aceasta este o fericire care se poate schimba în orice moment, în funcție de condiții.


Așadar, Ce Este Adevărata Fericire?

Adevărata fericire există ca viață în interiorul tău. Aceasta trebuie să existe mereu în tine ca o flacără care nu se stinge la nesfârșit. În principiu, oamenii venerează viața și devin umili în fața ei. Ei apreciază cât de prețioasă și valoroasă este viața.


Fericire. Cum să devii fericit

Un mânz născut într-un grajd, un lăstar ieșit dintr-o creangă goală care a îndurat briza iernii și o floare sălbatică care poate fi văzută peste tot sunt atât de frumoase. Când o astfel de priveliște îmi atrage privirea, un zâmbet mi se formează pe buze și mă cuprinde sentimentul de a vrea să îngenunchez pe pământ și să le ating. Aceasta deoarece în ele există viață adevărată.


Majoritatea oamenilor cred că ei sunt vii, dar conștiința lor este de fapt moartă, iar fără conștiință nu există viață. Oamenii sunt prinși în mintea lor, neștiind nimic și crezând că viața pe care ei au trăit-o este totul. Fiind prinși în gândurile și imaginile vieții lor trăite, ei trăiesc o viață incompletă, falsă.


Deși aveam totul și credeam că sunt fericit, fără să știu de ce, mă simțeam mereu gol și neîmplinit în interior. Când am început să meditez și am devenit complet, am înțeles ce înseamnă adevărata fericire. Am simțit viață în mine. Pentru prima dată am simțit fericirea nemărginită care niciodată nu se schimbă și am fost recunoscător. Chiar dacă mă aflam într-o circumstanță neplăcută, puteam să fiu întotdeauna fericit. Nu doar un pic mai fericit uneori. Sunt fericit în fiecare moment.


Într-o zi, în timp ce trăiam viața după ce am devenit complet, m-am simțit deprimat din cauza unui eveniment, așa că am făcut o plimbare în apropierea casei mele. Sentimentul de deprimare al minții umane ar trebui să fie negativ, dar ceea ce este curios este că sentimentul de fericire nu a dispărut din mintea mea și a continuat să existe la fel.


"este pentru că am adevărata viață în mine!"


Adevărata viață este cea care este întotdeauna fericită, chiar și în orice condiții. Adevărata fericire care nu se schimbă este găsită când există viață adevărată în noi. Scopul principal al vieții umane este să găsim această viață adevărată care este eternă și să obținem adevărata fericire care de asemenea este eternă.


Sper ca acest fragment să te inspire pentru a-ți găsi sinele tău adevărat care este etern și fericit.




39 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page