top of page

De Ce Este Sinceritatea Importantă?

Pentru că asta pot spune oamenii conștient sau subconștient.


Frumusețea este în puritatea și sinceritatea inimii.

Sinceritatea și onestitatea fac ca o persoană să merite tot ceea ce poate oferi Universul.

Sinceritatea înseamnă să fim sinceri, adevărați și autentici în vorbele și acțiunile noastre.

A fi sincer este important pentru că face o persoană mai atrăgătoare să fii în jurul ei.

Sinceritatea câștigă inimile celorlalți și permite unei persoane să fie mai aproape de Dumnezeu - de Adevăr.


Aceasta este o poveste fictivă. A fost odată ca niciodată o văduvă și un văduv, fiecare cu câte un copil, și s-au recăsătorit unul cu celălalt. Femeia a încercat în mod intenționat să acorde mai multă atenție copilului bărbatului, nevrând ca acel copil să se simtă marginalizat.


Cu toate acestea, dintr-un motiv nebănuit, în ciuda eforturilor ei, propriul ei copil părea să se dezvolte și să strălucească mai mult în comparație cu copilul bărbatului.


Într-o noapte, când bărbatul s-a trezit întâmplător în mijlocul nopții, a aflat de ce. Femeia dormea cu copilul bărbatului în brațe, ca de obicei, dar aura ei își îmbrățișa de fapt propriul ei copil.


Probabil că ea a încercat să facă tot posibilul să aibă grijă de copilul bărbatului ca și cum ar fi fost al ei. Cu toate acestea, ea nu și-a putut controla dragostea maternă instinctivă față de propriul ei copil.



Sinceritate

Este foarte interesant faptul că Adevărul niciodată nu poate fi ascuns. Uneori simți acel zid invizibil față de o persoană, deși ea poate avea un zâmbet mare pe față. Probabil că și tu ai avut momente când, deși o persoană spune cele mai frumoase lucruri, cuvintele ei se simt goale și fără valoare. Sau te simți distanțat și deconectat de cineva, deși fizic sunteți unul lângă celălalt. Adevărul întotdeauna se dezvăluie prin orice acoperire superficială.


Aceasta este o altă poveste mult mai cunoscută. A fost un om bogat care a donat o parte din averea sa unei biserici. A fost un alt om care era sărac și a donat tot ce avea bisericii. Cu toate acestea, contribuția omului sărac a fost doar o fracțiune în comparație cu ce a dat omul bogat. După ce amândoi au murit, omul sărac a fost întâmpinat la poarta Raiului, în timp ce pe omul bogat nu l-a întâmpinat nimeni. Se pare că în Rai, săracul care a dat totul a avut o contribuție mai mare decât bogatul care a dat doar o parte din bunurile sale.


De ce este sinceritatea importantă


Sinceritatea este cheia spre o viață fericită.


Este o vorbă care spune că oamenii văd aparențele exterioare, dar Adevărul vede inima interioară.


Acest lucru este într-adevăr corect. Adevărului nu-i pasă de sexul, vârsta, rasa, statutul sau religia ta. Adevărul vede doar inima ta sinceră. În această privință, dând vina pe propriile tale circumstanțe nu ar fi decât o scuză săracă.


Depinde numai de tine să-ți atingi obiectivele, să ai relații bune, să trăiești o viață semnificativă, să descoperi sinele tău adevărat, să primești binecuvântări și să trăiești în Rai pe pământ cât ești în viață.


Meditatie; Cum scapi de stres; Cum scapi de Gânduri negative

Ca instructor de meditație, am fost martor direct la ceea ce Adevărul valorizează și cum se manifestă ca rezultat.


Oamenii care prioritizează meditația și reflecția în ciuda vieții lor ocupate, oamenii care apreciază procesul și continuă să-și curețe mintea în fiecare zi ating iluminarea și găsesc Adevărul în cele din urmă.


Când ei se străduiesc să renunțe la mințile lor egoiste, Adevărul recunoaște efortul lor și este atins. Și este atunci că Adevărul se dezvăluie din interiorul lor, ca și cum Adevărul ar răspunde sincerității lor.


Când oamenii renunță la mințile lor egocentrice, nu vor mai exista concepte despre ce este bun și ce este rău, corect sau greșit, sau ce este al meu și ce este al tău. Și astfel este cum lumea devine Raiul pe pământ, unde nimeni nu este jignit, afectat sau lăsat în urmă.


Este cu adevărat recunoscător faptul că Adevărul apreciază și recunoaște numai inima sinceră și nimic altceva, astfel încât fiecare și oricine poate regăsi Adevărul în interiorul său, indiferent de circumstanțe.




>> Află mai multe <<

27 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page