Mihai - Meditație Romania

Mihai - Ghid de Meditație
Romania

Complet și Împlinit

 

Acum, că am ajuns acasă (Mintea Universului), am atins Desăvârșirea Umană. Lumea este perfectă. Sunt în pace și mă simt în siguranță. Nu se poate exprima în cuvinte cât de bine este să trăiești o viață fără stres și griji, fără durere și suspin. Și nimic nu mă poate face să renunț la Viața și Fericirea mea veșnică, nu pentru toți banii și bogățiile acestei lumi.

Mihai - Meditație Romania

Tuyet D. / N. Jersey
Executive VP @ M.P.A.

Mi-a schimbat viața complet

Am putut să trec peste experiențele mele traumatizante din trecutul meu, să scap de fobii și să fiu liberă de condițiile de sănătate care m-au urmărit toată viața. Mulți oameni îmi spun că m-am schimbat foarte mult și arăt mai luminoasă și mai tânără.

​Elda /  Profesor
California

Hjörtur

​Hjörtur /  Web developer & CEO
Islanda

Natalie

Natalie / Student
Main Line PA

David  - Inginer
Auckland NZ

Tamara - Asistentă Medicală
Los Angeles

Regan 
Auckland NZ

Alice  - Femeie de Afaceri
Perth Australia

Daniel  - Patron
Perth Australia

Victoria - Atlanta

Mariam Ejaz - Doctor
Florida

Jan / Doctor 
Suedia

Recunoștință


Mă simt minunat că am aruncat imaginile false din mintea mea și că am obținut liniștea sufletească. Îngrijorarea și anxietatea au dispărut și mă simt fericit.

De asemenea, am ajuns să realizez care este sensul și scopul vieții. Sunt tot eu, dar eu cel adevărat. Sunt foarte recunoscător pentru meditație și recomand cu sinceritate tuturor.

​Mabel / Social Educator
Suedia

Mi-a Îmbunătăţit Viața


Prin această meditație, am învățat să reflectez asupra mea dintr-o nouă perspectivă. Totul mi-a devenit brusc atât de clar. Am învățat să devin liber de evenimentele din trecut. Am obținut adevărata libertate și o conștiință dincolo de mine.