top of page
Meditație Romania. Găesște-ți sinele tâu adevărat.

Descoperă Sinele Tău Adevărat

Găsind Adevărul în Tine

CINE SUNT EU? De unde vin și de ce sunt aici? Ce este viața și ce este moartea? Ce se întâmplă după ce mor? Există Raiul sau Dumnezeu?”

Te-ai întrebat vreodată "Cine sunt eu?” Ai încercat să găsești răspunsul? Te-ai simțit vreodată pierdut și confuz de-a lungul acestei călătorii spre descoperirea răspunsului?

Toți oamenii care se nasc și trăiesc în această lume sunt incompleti, deoarece  ei trăiesc în propria lor lume a minții lor. Ei sunt păcătoși pentru că ei trăiesc în propria lor lume a minții lor egocentrice în loc să trăiască în adevărata lume care este una cu lumea.

Când ei aruncă mintea lor falsă, Adevărul - care este originea, devine mintea lor. Apoi stăpânul Adevărului îi creează noi în acel tărâm. Locul în care sinele și această lume se nasc ca Adevăr și trăiesc, este tărâmul completitudinii.

De la era trăirii în lumea falsă făcând fapte false, acum curăță și elimină karma, obiceiurile și corpul, care sunt mintea ta care trăiește în acea lume falsă. Apoi, Universul Jung și Shin care este Adevărul rămâne și acesta însuși devine mintea ta.

Și când această lume și sinele tău se nasc din nou, tu devii sinele tău adevărat. Atunci tu vei putea cunoaște răspunsul exact la întrebarea 'Cine sunt eu?'

Ești pregătit să duci meditația la nivelul următor?

 

Noi îți vom arăta de unde provin toate blocajele. Ce este mintea falsă și ce este adevărata Minte. Cum vom elimina toate rădăcinile fundamentale a ceea ce te blochează, pentru a găsi Adevărul în tine

Această metodă de meditație îți permite să găști Adevărul în tine, descătușându-ți mintea. Noi îți vom explica principiile și procesul acestei meditații. Apoi, te vom ghida pas cu pas și vom fi acolo pentru a te ajuta. Noi te vom ajuta să ajungi efectiv acolo.

Când medităm, stresul și anxietatea dispar, relațiile se îmbunătățesc. Tu te vei simți vesel și vibrant. Fața ta strălucește, deoarece corpul tău devine mai sănătos. Nu există un timp mai bun pentru a începe această călătorie spre descoperirea sinelui tău adevărat.

Cine sunt eu?
Meditație Romania

Comunitate

Noi suntem o comunitate plină de afecțiune, de susținere și pozitivă. Vino să experimentezi adevărata coexistență.

Meditație Romania; Meditație Ghidată

Meditație

Răspunsul este în tine. Cu metoda noastră simplă de meditație ghidată tu vei găsi răspunsul la toate întrebările tale.

Meditație; Meditație Ghidată

Speranţă

Îndepărtând barierele speranței, găsești scopul și trăiești o viață mai bună. Devii o persoană completă și trăiești pentru totdeauna.

bottom of page