top of page

Elimină Gândurile și Fă Loc Vieții


Probabil ați văzut rapoartele din cercetările de scanare a creierului sponsorizate de Fundația Națională pentru Științe: Ei au descoperit că o persoan are peste 60.000 de gânduri pe zi, dintre care 80% sunt negative și un uimitor 95% din aceste gânduri sunt repetitive din ziua precedentă. Acest lucru pare greu de crezut la început, dar dacă îți faci timp să te uiți la natura propriilor tale gânduri, s-ar putea să descoperi că acestea nu sunt prea diferite de ceea ce au descoperit acei cercetători.


Scapă de gândurile negative


Ciclul Vicios


Să ne gândim la asta pentru o clipă: dacă majoritatea gândurilor noastre sunt negative și repetitive, cât de mult din capacitatea noastră mentală este risipită? Zi de zi, an de an, negativitatea și repetarea se acumulează în mintea noastră, devenind tiparul vieții noastre. Dacă ar fi lăsat necontrolat, pare aproape imposibil să ai o viață veselă. În încercarea de a scăpa de aceste gânduri, mulți apelează la divertisment, vacanțe, mâncare, cumpărături, alcool, droguri și așa mai departe. Aceste diversiuni oferă o ușurare temporară, dar nu rupe constructiv modelele de gândire într-un mod durabil - și, de fapt, perpetuează ciclul gândirii negative, auto-învingătoare.


De Unde Vin Gandurile


Gândurile și percepția noastră despre lume sunt controlate de experiențele din viața noastră. Mintea noastră păstrează imagini ale întregii noastre experiențe de viață - la fel ca un album foto. Aceste imagini determină modul în care noi experimentăm viața în prezent. De fapt, noi rareori experimentăm momentul prezent pur și simplu așa cum este, deoarce noi suntem ocupați să retrăim experiențele noastre din trecut sau să proiectăm gânduri de viitor. Aceste modele de gândire devin apoi obiceiurile noastre inconștiente. Când vedem lumea prin lentila trecutului nostru, nu este de mirare că ne simțim închiși.



Cum să Te Eliberezi


Este o observație medicală bine cunoscută că oamenii reacționează diferit la stres dacă au avut experiențe stresante în trecut. Din fericire, există un răspuns la această problemă. Metoda de meditație pe care noi o practicăm ne permite să renunțăm la acele imagini stocate în mintea noastră. Tu poți rupe strânsoarea pe care acele imagini o au asupra gândurilor tale, emoțiilor și percepției despre lume. Prin cele șapte niveluri ale acestei meditații, tu poți să-ți eliberezi mintea pentru a experimenta lumea așa cum este ea cu adevărat, întotdeauna în prezent. Mintea noastră este eliberată de preconcepțiile, prejudecățile, atașamentele și obiceiurile care ne-au limitat.






Elimină Gândurile și Bucură-te de Lume Așa Cum Este


Tu vei găsi lumea uimitor de frumoasă. Vei fi liber de toate gândurile repetitive și negative și vei crea gânduri noi și unice pentru fiecare moment și fiecare zi. Te vei trezi dimineața, văzând fiecare zi ca pe o nouă aventură. Chiar și energia ta fizică crește deoarece mintea nu mai este blocată și energia poate circula în corpul tău.


Dacă ești pregătit să încerci această meditație de eliberare și nu ești sigur de unde să începi, acesta este locul potrivit pentru tine.! MeditatieRomania.org - Aici vei fi condus de ghizii noștri de meditație, foarte amabili, vei petrece câteva minute aflând despre practica noastră unică și apoi vei experimenta, de la prima sesiune, libertatea și fericirea care vin din eliberarea gândurilor iluzorii.


Elimină gândurile și fo loc vieții.

Nu ai nimic de pierdut, cu excepția stresului tău nedorit.




105 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page