top of page

Cum să-ți Îmbunătățești Căsnicia și să Construiești o Relație Mai Bună

Multe cupluri vin să mediteze pentru a-și îmbunătăți căsnicia și relația care s-a deteriorat de-a lungul timpului. 


La început, fiecare spune că merge prost din cauza celuilalt. Dar pe măsură ce ei meditează, realizează că ei au o mulțime de dorințe și așteptări de la partenerul lor. Ei se așteaptă ca celălalt să le îndeplinească toate dorințele. Și când dorințele lor nu sunt îndeplinite, ei se simt răniți și dezamăgiți. 


Cum să-ți Îmbunătățești Căsnicia și să Construiești o Relație Mai Bună

Cum să îmbunătățim căsnicia și relația


Dacă noi renunțăm la așteptările pe care le avem de la partenerul nostru, noi ne putem înțelege mai bine unul pe celălalt. Cele mai multe cupluri ascultă ceea ce își dorește celălalt. Ei cred că vor obține ceea ce își doresc pentru că asta îi face să se simtă în siguranță și să se simtă îngrijiți. Relațiile conjugale pot fi foarte fragile. Iar pentru a avea o relație sănătoasă, noi nu trebuie să avem așteptări de la partenerul nostru. Atunci noi putem să ne iubim cu adevărat unul pe celălalt. Noi toți vrem să obținem ceea ce ne dorim. Noi vrem să fim integrați, iar dacă nu funcționează, noi ne simțim confuzi și neajutorați. Astfel, căsnicia care ar fi trebuit să fie atât de fericită și să ne rezolve toate problemele devine o sursă de vină, durere și povară.


Calea perfectă de a rămâne un cuplu sănătos și fericit este să ne găsim adevăratul sine în interior, eliminând sinele fals care este plin de multe așteptări și nevoi nesatisfăcute. Aceasta este calea către soluția perfectă.


Metoda noastră de meditație permite minții omului să devină deschisă și acceptantă. Când noi avem o minte deschisă și mare, noi putem accepta și armoniza cu ceilalți. Noi putem vedea Adevărul în toate. Când tu devii Adevăr, tu poți ajuta pe ceilalți, poți ajuta comunitatea și poți avea armonie cu ceilalți și cu lumea.


Cum să-ți Îmbunătățești Căsnicia și să Construiești o Relație Mai Bună

IUBIREA


Adevărata iubire este acceptarea fără a aștepta nimic în schimb.

Adesea, noi folosim cuvintele te iubesc. Dar noi o spunem, să-i controlăm pe alții, pentru a ne satisface lăcomia noastră. Aceasta nu este iubirea adevărată. Adevărata iubire, este iubirea despre care Creștinismul vorbește, atunci când spune, că numai iubirea lui Dumnezeu, este iubirea adevărată, deoarece este, iubirea necondiționată, care acceptă, fără judecata de bine sau rău.


Cel care își aruncă mintea sa, devine Marea Minte a Universului, care poate iubi mereu, necondiționat.

Iubirea este; nu să fie primită, ci dăruită.

Când iubirea adevărată este dăruită, iubirea adevărată poate fi primită.

Tu trebuie să ai Adevărata Minte, pentru a iubi cu adevărat.


>> Află mai multe <<38 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page