Yoga at Home

METODA MEDITAȚIEI PENTRU CURĂȚAREA MINȚII

CURĂȚĂ MINTEA ȘI TRĂIEȘTE ÎN ADEVĂRATA LUME

"Adevărul este în tine și lumea adevărată este în tine"

Poate că tu ai auzit deja despre această frază sau poate chiar ai crezut acest lucru, dar într-un fel sau altul tu ai încercat să afli adevărul din exterior. Sau ai vrut să-l găsești din interiorul tău, dar nu ai știut cum.

Motivul pentru care tu nu poți găsi adevărul și nici nu poți trăi în lumea adevărată este că tu trăiești în lumea minții tale, care suprapune lumea. Lumea minții umane este formată din corp, obiceiurile moștenite de la strămoși și karma, care este viața trăită. Tu poți vedea și găsi adevărul din interiorul minții când tu curăți toate aceste karma, obiceiuri și corpul.

Noi avem metoda să le curățăm. 

Couple Meditating

Oamenii își trăiesc viața în funcție de ceea ce ei au în mintea lor. Dacă tu ai gânduri negative din cauza karmei negative, tu trăiești într-o lume negativă. Dar dacă tu te scapi de lumea minții - corpul, obiceiurile și karma - și ai Adevărul în tine, atunci, pentru că tu ai Adevărul, tu trăiești în Lumea Adevărată, care este Raiul și Paradisul. 

Stresul tău provine din lumea minții tale pe care ai acumulat-o de-a lungul vieții. Tu vrei să te scapi de ea și să mergi în Lumea Adevărată. Tu trebuie să găsești Adevărul și să te duci în Lumea Adevărată din mintea ta. Și asta este acum. Tu vrei să mergi acolo acum.

Toate întrebările și curiozitățile tale vor fi rezolvate de acolo cu înțelepciune. Tu poți obține tot ceea ce ți-ai dorit pentru că mintea ta devine Adevărul și tu trăiește în Lumea Adevărată. Calea de a merge în Lumea Adevărată care este Raiul și Paradisul este metoda noastră de meditație.

Răspunsul este în tine! Noi te ghidăm să-l găsești!

O Cale Simplă

Metoda este creată ca un program în șapte pași; fiecare nivel este pur și simplu o tehnică diferită concepută pentru a vă extinde conștiința către Mintea Universului.
Fiecare nivel / tehnică este predat față în față de un ghid de meditație cu mare grijă și compasiune, respectându-vă mereu procesul.

ETAPA MEDITAȚIEI


Pasul 1. Curățarea Karmei:


Nivelul 1 - Gândurile amintite 

Nivelul 2 - Imaginea relațiilor și a mea

Nivelul 3 - Corpul

Nivelul 4 - Corpul și universul

Nivelul 5 - Corpul și universul

Nivelul 6 - Eu care am toate mințile

Nivelul 7 - Eu care am lumea minții false   

                 Eu care am negativitate 

                 Eu care am toate gândurile
Pasul 2. Curățarea Obiceiurilor

Pasul 3. Curățarea corpului

 

FIECARE CLASĂ URMEAZĂ 3 PAȘI

                           1

           REFLECȚI ASUPRA TA          


Amintești gândurile și imaginile din viața ta trăită din mintea ta. Realizezi de unde vine tot stresul și poverile și crești conștiința de sine.

                          2

               CURĂȚI MINTEA

Pe măsură ce tu devii conștient de obiceiurile și atașamentele tale, perspectiva ta se mărește.

Vezi și arunci din perspectiva Universului folosind tehnica de vizualizare ghidată. 

                           3

          CONFIRMI ADEVĂRUL

Pe măsură ce îți antrenezi creierul să realizeze că iluzia nu este reală, tu vei începe să realizezi Adevărul, care este Universul existent în tine. Continui să confirmi această existență pentru a ieși din Lumea Minții tale și pentru a trăi în adevărata fericire în lumea reală.

Cum Să Ne Curățăm Mintea Noastră

Devenind Cine Ești Tu cu Adevărat


"Era vorbirii despre Adevăr s-a încheiat, acum este era de a deveni Adevăr”


Pe măsură ce tu progresezi cu fiecare nivel folosind tehnicile, iluminările apar în mod natural din interior - în măsura în care conștiința ta a fost trezită. Iluminările nu sunt predate de ghizii de meditație, ele vin din conștiința ta în măsura în care "sinele" fals (mintea / ego-ul) a fost aruncat. Când toate nivelurile au fost finalizate, se realizează o încetare a suferinței, pe măsură ce tu ajungi la realizarea deplină a naturii tale originale, prin renașterea sau trezirea în lumea Adevărată ca adevăratul tău sine pentru a trăi etern cu mintea Adevărată.

Era curățării a început! Având această meditație ca fundație de bază, oamenii care își aruncă mințile false în această eră, vor deveni unul, fără separare între tine și mine și vor trăi o viață de coexistență pașnică.

Este era confirmării și a realizării.
Dacă tu îți curăți mintea ta și pe cât de mult tu curăți,
tu confirmi și realizezi în această eră.
Lumea adevărată se naște din nou în mintea ta deci este împlinire.

Woo Myung

Beneficii

bliss_YSN.jpg

Eliberează-ți trecutul

Află cum să renunți cu adevărat la suferința din minte ta.

Meditation

Transformă prezentul

Găsește pacea și claritatea în tine care îți luminează ziua.

Taurus-Jennifer-M-Stuart.jpg

Creează-ți cea mai bună viață

Descoperă sinele tău adevărat și trăiește o viață de libertate, înțelepciune și bucurie adevărată.

Devii complet și trăiești veșnic