top of page

Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume

Cred că atunci când m-am născut am ales 100% inimă și zero minte. Iubesc oamenii și ador să-i ajut. Asta face parte din viața mea de mult timp și chiar și succesul din cariera mea provine din asta. Cu toate acestea, a venit un moment în viața mea în care am căutat modalități de a-i ajuta pe ceilalți, dar eram înnebunită pentru că nu găseam o modalitate de a-l ajuta pe celălalt. Odată, unul dintre membrii familiei mele suferea de depresie. Nu am putut face nimic pentru a ajuta și știind că nu pot ajuta acea persoană m-a adus la o depresie și mai profundă.

 

Cu toate acestea, odată ce am început meditația, am observat o schimbare în mine. Mi-am dat seama că numai eu mă pot schimba și numai eu mă pot ajuta. Nu mai era vorba despre nevoia mea de a-i ajuta și de a-i îmbunătăți pe ceilalți, ci mai mult despre a fi un exemplu pentru oamenii care au nevoie de ajutor. Am găsit o modalitate de a arăta adevărata compasiune și dragoste față de ceilalți, ajutându-mă pe mine. Tot ce fac și vreau să spun într-o versiune scurtă este că "trăiește fiind un exemplu și fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume”.

Când am început meditația în SUA, cariera mea a crescut foarte repede. Oamenii m-au poreclit drept "superstar" și am primit un titlu de "Top 5 Person" din industria mea, cu promovarea la vicepreședinte executiv. Deși cariera mea a avut succes, am realizat că slujba mea mă făcea foarte ocupată. Știam că există o mulțime de oportunități pentru mine de a crește prin meditație, de asemedea, știam că pentru a câștiga ceva, trebuia să sacrific ceva. Astfel, cu o decizie îndrăzneață, am ales să merg în Sud Koreea pentru a investi în mine și nu a fost doar o mină de aur, ci o mină de diamante.

 

Văd că majoritatea oamenilor care doresc să încerce meditația sunt atât de ocupați cu viața lor, dar mi-aș dori ca ei să-și ia un moment pentru a investi în ei înșiși pentru a găsi ceea ce își doresc cu adevărat în viața lor.

 

Pentru mine, iubesc doar cine sunt înăuntru acum. Limba și mâncarea au fost foarte diferite în Coreea, dar nu este nimic în comparație cu profunzimea recunoștinței pe care o am pentru metodă, deoarece mi-a schimbat întreaga viață. Deși ultimele 4 luni de meditație din Koreea, am reușit să trec peste experiențele mele traumatizante din trecutul meu, să-mi cuceresc fobiile și să fiu liberă de condițiile de sănătate care m-au urmărit toată viața. Mulți oameni îmi spun că m-am schimbat foarte mult și îmi spun că arăt mai luminoasă și mai tânără.


În acest moment, inima mea este plină de bucurie, iubire și recunoștință. Așadar, cu această recunoștință care este înăuntrul meu, acum vreau să le dau altor oameni, fiind un exemplu.

Tuyet D. /Executive VP @ M.P.A. / Palisades Park, NJ, USA

bottom of page