Elimină Stresul și Găsește Libertatea în Înterior

Atitudinea și percepția noastră asupra lumii determină modul în care controlăm aceste situații stresante. Unii oameni își maschează stresul și anxietatea cu umor, în timp ce pentru alții este prezent vizual, consumândui fizic și emoțional. Stresul influențează corpul nostru, concentrându-se profund asupra acestor gânduri, repetându-le ca o casetă video și în acel moment noi nu ne dăm seama ce se întâmplă cu adevărat 🤔

Noi încercăm o mulțime de lucruri pentru a face față/evita stresul (exerciții fizice🏋️, scris📝, gătit, plimbări, cumpărături, vacanțe, etc). Acestea oferă o ușurare momentană, dar rădăcina stresului nu dispare niciodată ci dimpotrivă, se adâncește și mai mult în subconștientul nostru. După câteva ore sau câteva zile ne simțim din nou stresat, și de obicei la un nivel mult mai crescut față de data trecută. "Întotdeauna m-am întrebat cum aș putea opri aceste gânduri constante fără sens să nu se mai repete în mintea mea".

Stresul oamenilor provine din lumea minții pe care ei o au. Mintea unei persoane este viața trăită a fiecărui individ, care este karma, împreună cu obiceiurile pe care le-au moștenit de la strămoșii lor. Acestea alcătuiesc mintea. Odată ce aceasta însăși este aruncată, stresul va dispărea. Mintea falsă și egocentrică stocată în tine este de unde provine stresul. Odată ce tu arunci această minte, stresul dispare.

Prin această meditație 🧘 vei învăța cum să elimini stresul,  devii conștient, îți vei găsi sinele tău adevărat și vei trăi o viață fericită.

Cu metoda noastră de meditație și prin îndrumarea noastră tu poți reuși și vei trăi în pace. Mintea ta poate fi în sfârșit limpede. 😀

Meditație Romania. Elimină stresul serviciului

Elimină Stresul Serviciului

Elimină gândurile zilei, lăsând munca la serviciu (chiar și atunci când lucrezi de acasă).

Împrospătează-ți Mintea prin Meditație

Împrospătează-ți Mintea

Înțelegi sursa stresului și vei putea elimina factorii declanșatori.

Reconectează-te cu Scop

Reînnoiești optimismul și energia pentru a aduce pozitivitate în tot ceea ce faci.